Miresevini ne faqen time Keshilla Psikologjike

Pershendetje lexuesit e mije te dashur! Shpresoj qe secili prej jush do te gjej nga dicka per boten shpirterore, personale, familjare, shoqerore dhe kombetare, ne mesin e shkrimeve te mija modeste, keshilla psikologjike. Miqesisht do ti pres nga ju te gjitha komentet dhe sygjerimet, qe per baze e kane konstruktivitetin dhe zhvillimin e me tutjeshem te kesaje faqe keshilluese.

Me respekt, i Juaji Isa Thaci

Keshillat aktuale

Mos i kritiko tjerët për të ligat dhe t’metat që i posedon edhe vetë, sepse bëhesh qesharak

16. 05. 2024 Të menqurit kanë thënë:" Nga fjala e thënë dhe puna e bërë, në mes e ka një det të tërë". Ky mendim i thënë, i shkonë përshtati shqiptarëve! "Më shumë vlenë një shembull i mirë se sa 1000 fjalë të tilla"…

Patëm apo nuk patëm, kemi apo nuk kemi politikan që e mbrojtën dhe e mbrojnë atdheun, popullin dhe shtetin e vetë

11. 05. 2024 Nëse i grumbullojmë të dhënat historike dhe e analizojmë gjendjen që e përjetoi dhe po e përjeton populli ynë shqiptar, arbëror, ilir dhe çfarë ndodhi e po ndodh me atëdheun e tyre, ku jetonin ata në periudhën…

Kurë përpiqemi ti thyejmë shprehitë tona të padobishme, shpeshëher mbesim pa forcën e duhur

04. 05. 202 Shprehitë dhe shkathtësitë tona, sa më shumë që i përserisim, aqë më shumë përforcohen dhe kalojnë ato në zakone pozitive apo negative tek ne. Zakonet negative, edhe nëse përpiqemi ti shlyejmë nga programimi në…

Është virtyt njerëzor përcjellja dhe analiza e natyrës së veprimeve tona intelektuale dhe emocionale gjatë jetës

O2. 05. 2024 Përcjellja dhe analiza e veprimeve tona intelektuale, emocionale, morale, humane e saciale, na mundëson të koptojm se cilat veprime na mbajnë të mbërthyer e të shqetësuar gjatë jetës dhe cilat na relaksojnë, na mbushin…

Puno me vetën dhe shiko përherë nëse ke ngecur apo jo

28. 04. 2024 Përceptimet, mendimet, bindjet, pikëpamjet, emocionet dhe sjelljet tona kanë nevojë ti ndryshojmë sistematikisht, sipas kërkesave të kohës dhe tregut bashkohor, të jemi konkurent mes kërkesave në fjalë. Duhet kuptuar…

Ne jemi shëruesi më i mirë i vetëvetës, nëse dijmë si të merremi me vetën

26. 04. 2024 Abetarja e psikologjisë holistike është një testament i një qasje revolucionare ndaj mirëqenjes sonë fizike, mendore, emocionale, shpirtërore, humane, sociale, morale e njerëzore. Pra është një lëvizje përforcuse…

Na kontaktoni tani

Pershendetje juve te gjithe te ineresuareve per probleme te ndryshme qe u shfaqen ne fushen e shendetit intelektual, emocional, social dhe probleme tjera qe shfaqen ne jeten familjare, bashkshortore, prindore, ne jeten shkollore, problemeve qe shfaqen mes shokeve e shoqeve, mes mesimit dhe mesimdhenesit, mes partnerit dhe dashurise ne pergjithesi dhe probleme tjera te kesaje natyre, jam i gatshem ti trajtoi permes keshillimit psikologjik dhe te gjejm rrugedalje ma te natyrshme se bashku duke komunikur.