36640_108427182542917_5544400_nJam lindur më 12.01.1951 ne fshatin Çifllak-Rahovec. Fiilloren e kam kryer ne vendlindje, gjimnazin në Rahovec për te vazhduar mëtutje studimet në Uiversitetin e Prishtinës – dega Pedagogji, ku në vitin 1980 diplomova në këtë fushë. Për momentin punoj në Gjimnazin “Hivzi Sylejmani” në Fushë Kosovë, si profesor i Psikologjisë. Jam në dispozicion për debate dhe këshila edukativo-arsimore.