Kontakti

[av_layout_row border=” min_height=’15px’ color=’main_color’ mobile=’av-fixed-cells’ id=’welcome’]
[av_cell_one_fourth vertical_align=’top’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ background_color=’#719430′ src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ mobile_display=”]

[/av_cell_one_fourth][av_cell_one_fourth vertical_align=’top’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ background_color=’#92bb46′ src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ mobile_display=”]

[/av_cell_one_fourth][av_cell_one_fourth vertical_align=’top’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ background_color=’#acd464′ src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ mobile_display=”]

[/av_cell_one_fourth][av_cell_one_fourth vertical_align=’top’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ background_color=’#e1fbb2′ src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ mobile_display=”]

[/av_cell_one_fourth]
[/av_layout_row]

[av_layout_row border=” min_height=’0′ color=’main_color’ mobile=’av-flex-cells’ id=’hello’]

[av_cell_two_fifth vertical_align=’top’ padding=’100px’ padding_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ mobile_display=”]

[av_heading tag=’h1′ padding=’30’ heading=’Biografia‘ color=” style=’blockquote modern-quote’ custom_font=” size=’70’ subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Cuhem Isa Thaçi, i lindur me 12. o1. 1951 ne fshatin Cifllak- Rahovec. Shkollen fillore e kam kryer ne vendlindje. Te mesmen ne Rahovec- Gjimnazin. Studimet i kam filluar dhe perfunduar ne Prishtine ne Fakultetin Filozofik dega e pedagogjise, ku dhe diplomova ne vitin 1981 , mora titullin profesor i pedagogjise. Punen e kam filluar ne vitin 1980 ne shkollen fillore “Rilindja” ne vendlindjen time si mesimdhenes i gjuhes shqipe. ne vitin 1984-85 , punen e kam vazhduar si mesues klase ne shkollen fillore Mihal Grameno ne Fushe Kosove. Ne vitin 1994- 95, punen e kam vazhduar si drejtore po ne kete shkolle deri ne vitin 2006-o7. Ne vitin 2006-07 punen e ka vazhduar si profesor i psikologjise ne gjimnazin” Hivzi Sylejmani ne Fushe Kosove deri ne vitin 2016, kur edhe kan dale ne pension. Merrem me shkrime dhe me keshilla ne fushen e pedagogjise dhe psikologjise qe nga viti 1977 e deri ne diten e sotme. Jam ne dispozicionin tuaj per keshilla.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=’29’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Me respekt, i Juaji Prof. Isa Thaci

[/av_textblock]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’1′ font=’entypo-fontello’ title=’Telefoni’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#719430′ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#719430′ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
+37744 36 03 87
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue805′ font=’entypo-fontello’ title=’E-Mail-Adresa’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#719430′ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#719430′ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
isathaci@keshillapsikologjike.info
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue8f3′ font=’entypo-fontello’ title=’Facebook’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#719430′ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#719430′ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Isa Thaci – Keshilla Psikologjike
[/av_icon_box]

[/av_cell_two_fifth][av_cell_three_fifth vertical_align=’top’ padding=’50px’ padding_sync=’true’ background_color=’#719430′ src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’center center’ background_repeat=’stretch’ mobile_display=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’50px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=’#ffffff’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’bottom right’ background_repeat=’contain’ animation=” mobile_display=”]

[av_contact email=” title=” button=’Dergo mesazhin’ on_send=” sent=’Your message has been sent!’ link=’manually,http://’ subject=” autorespond=” captcha=” form_align=” color=” admin_preview_bg=”]
[av_contact_field label=’Emri’ type=’text’ options=” check=’is_empty’ width=’element_half’][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’E-Mail-Adresa’ type=’text’ options=” check=’is_email’ width=’element_half’][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Subjekti’ type=’text’ options=” check=’is_empty’ width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Mesazhi’ type=’textarea’ options=” check=’is_empty’ width=”][/av_contact_field]
[/av_contact]

[/av_one_full][/av_cell_three_fifth][/av_layout_row][av_layout_row border=” min_height=’15px’ color=’main_color’ mobile=’av-fixed-cells’ id=’welcome’]
[av_cell_one_fourth vertical_align=’top’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ background_color=’#719430′ src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ mobile_display=”]

[/av_cell_one_fourth][av_cell_one_fourth vertical_align=’top’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ background_color=’#92bb46′ src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ mobile_display=”]

[/av_cell_one_fourth][av_cell_one_fourth vertical_align=’top’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ background_color=’#acd464′ src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ mobile_display=”]

[/av_cell_one_fourth][av_cell_one_fourth vertical_align=’top’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ background_color=’#e1fbb2′ src=” attachment=” attachment_size=” background_attachment=’scroll’ background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ mobile_display=”]

[/av_cell_one_fourth]
[/av_layout_row]