10. 06. 2020-ripostim

Kryekrimineli Goran Rakiq e ka hequr flamurin e Shtetit të Kosovës nga zyra e vetë, edhe pse ishte i zgjedhur zavendëskryeministër i kryeministrit Avdullah Hoti në qeverinë e Kosoves, ai punonte pa rreshtur sëbashku me qtnikët e kriminelët tjerë të listes serbe, kundër shtetit e kundër flamurit të Kosovës dhe kundër aprovimit të gjuhes shqipe në pjesën veriore të saj.

Nuk më mbetët gjë tjetër, pos ti drejtohem popullit shqiptar me pyetjen: edhe çka duhet me i ndodhe më tepër Kosovës, shtetit të saje, flamurit, popullit, presidencës, qeverisë dhe parlamentit, që të ndërmarrin masa për mbrojtjen e autoritetit dhe sovranitetit të shtetit, ligjet, kushtetuten, institucionet e tij, flamurin dhe mbrojtjen e teritorit të tij, i cili është larë me gjakun e dëshmorëve dhe me gjakun e jetën e mijave viktimave të pafajshme, e 20 mij gra e vajza të dhunuara nga fallangat qetnike ushtarako-policore serbe, që të mos nderhyjn bandat kriminale vrastare qetniket e gjenocidale serbe, në organizimin e rendit të brendshëm shtetnor, i cili është rregulluar me kushtetutën multietnike të Kosoveë?!

Ne shej shqetesimi e revolte nga përqmimi që po i bëhet Kosovës, shtetit e popullatës së sajë nga qetnikët serb, e sidomos nga zavendeskryeministri, kryeçetiniku Goran Rakiq, po i paralajmroi ata intelektual që kanë paradispozita dhe janë të gatshëm ta mbrojnë me çdo kushte nga “stigmatizimet” e “etiketimet” qeverinë Hoti, për të bëmat e të palarat e saj në ballë me kryeministrin Koti, e cila është përcaktuar me dashjen e sajë për vetëstigmatizim, vetetiketim, vetnënshtrim, vetposhtrim dhe vetevareshmeri ndaj çetnikeve serb, në ballë të të cilëve qendron kryeqetniku Goran Rakiq sëbashku me bandat kriminale qetnike të listës serbe!

Kjo kastë banditësh e kriminelësh, busollë orientuse e kishin dhe e kanë Beogradin dhe kryekriminelin Vuçiq, që ta shkatërrojnë sa më parë shtetin e Kosovës, kushtetutën e saj, flamurin dhe gjuhen shqipe, sipas direktivave të Vuçiqit, të cilët veriun e Kosovës dhe Kosovën në tërsi e konsiderojnë si pjese të Serbisë.

Kjo dukuri fatkeqe që po i ndodh Kosovës, nuk ka të bëj fare me etiketimet e stigmatizimet, siq pretendojnë mbrojtësit e qeverisë së tanishme jolegjitime të Hotit, por ka të bëj me realitetit e hidhur që po e përjeton Kosova jonë Martire. I juaj mësuesi Isë

06. 06. 2016- ripostim

Ata jane djaj fund e krye, por paraqiten të maskuar me maska njerezish! Nuk ka djaj më të mëdhenjë se ata që i gënjejnë dhe i mashtrojnë tjerët per interesa të veta përsonale e karieriste?! Si mund të quhen ndryshe kjo kategori njeëztish, pos djaj?! Pra ata që shkelin mbi gjakun e dëshmorëve, mbi interesat e kombit dhe e tradhtojne vendin, duke bashkpunuar me pushtuesit tanë dhe me qarqet e ndryshme antishqiptare!

A ka djaj më të mëdhenjë se ata që shkelin mbi ndein e vetë dhe mbi moralin e tjereve?! Si mund te quhen përpos djaj ata që vrasin, dhunojnë, trafikojnë dhe i drogojnë tjeret?! A ka djaj me te medhenje se sa tradhtaret e kombit dhe interersave te tije?! Si mund të quhen ndryshe, përpos djaj me dy gerba e djaj me mjekrra djajësh ata që rrejshëm ua kanë dhënë titullin e veteranit luftetar dhe ata që e kanë pranuar rrejshem këtë titull me vyrtyte kaqë të larta njerezore?!

Si mund të quhen ndryshe përpos djaj e bij djajësh, ata qe shkelin mbi kushtetutën tonë për interesa të veta përsonale e karieriste, e cila është fituar me gjakun e dëshmorëve të këtij kombi?! A ka djaj më të mëdhenjë se sa ata që nuk punojnë e nuk sakrifikojnë për kombin dhe vendin ku jetojnë e veprojnë?! Si mund te quhen ndryshe pos djaj e shkuar djajëve ata që hudhin baltë e pluhur kundër besimeve fetare të njëri tjetrit mes kombit tonë, për ti përqarë shqiptarët?! Me siguri nuk ka!

A ka djaj më të mëdhenjë se sa ata politikan që gjenden në ballë të kombit tonë dhe mendojnë e veprojnë vetem per interesa të veta personale dhe për karierë, duke tjetërsuar pasurinë kombetare në pasuri personale?! Me siguri nuk ka!

Lexuesi im i dashur nuk na ka mbetë gjë tjeter pos ti lutemi Zotit dhe të përpiqemi sa më shumë, që mos të na futet djalli edhe nëpër kokat tona dhe të bëjë konak të përhershëm në to, siq ka bërë konak në kokat e akterëve të përmendur më lartë .

I juaj mësuesi Isë