Goran Rakiq edhe pse ishte kundër flamurit dhe shtetit të Kosovës, u zgjodh zavendëskryeministër i qeverisë së saj

10. 06. 2020-ripostim

Kryekrimineli Goran Rakiq e ka hequr flamurin e Shtetit të Kosovës nga zyra e vetë, edhe pse ishte i zgjedhur zavendëskryeministër i kryeministrit Avdullah Hoti në qeverinë e Kosoves, ai punonte pa rreshtur sëbashku me qtnikët e kriminelët tjerë të listes serbe, kundër shtetit e kundër flamurit të Kosovës dhe kundër aprovimit të gjuhes shqipe në pjesën veriore të saj.

Nuk më mbetët gjë tjetër, pos ti drejtohem popullit shqiptar me pyetjen: edhe çka duhet me i ndodhe më tepër Kosovës, shtetit të saje, flamurit, popullit, presidencës, qeverisë dhe parlamentit, që të ndërmarrin masa për mbrojtjen e autoritetit dhe sovranitetit të shtetit, ligjet, kushtetuten, institucionet e tij, flamurin dhe mbrojtjen e teritorit të tij, i cili është larë me gjakun e dëshmorëve dhe me gjakun e jetën e mijave viktimave të pafajshme, e 20 mij gra e vajza të dhunuara nga fallangat qetnike ushtarako-policore serbe, që të mos nderhyjn bandat kriminale vrastare qetniket e gjenocidale serbe, në organizimin e rendit të brendshëm shtetnor, i cili është rregulluar me kushtetutën multietnike të Kosoveë?!

Ne shej shqetesimi e revolte nga përqmimi që po i bëhet Kosovës, shtetit e popullatës së sajë nga qetnikët serb, e sidomos nga zavendeskryeministri, kryeçetiniku Goran Rakiq, po i paralajmroi ata intelektual që kanë paradispozita dhe janë të gatshëm ta mbrojnë me çdo kushte nga “stigmatizimet” e “etiketimet” qeverinë Hoti, për të bëmat e të palarat e saj në ballë me kryeministrin Koti, e cila është përcaktuar me dashjen e sajë për vetëstigmatizim, vetetiketim, vetnënshtrim, vetposhtrim dhe vetevareshmeri ndaj çetnikeve serb, në ballë të të cilëve qendron kryeqetniku Goran Rakiq sëbashku me bandat kriminale qetnike të listës serbe!

Kjo kastë banditësh e kriminelësh, busollë orientuse e kishin dhe e kanë Beogradin dhe kryekriminelin Vuçiq, që ta shkatërrojnë sa më parë shtetin e Kosovës, kushtetutën e saj, flamurin dhe gjuhen shqipe, sipas direktivave të Vuçiqit, të cilët veriun e Kosovës dhe Kosovën në tërsi e konsiderojnë si pjese të Serbisë.

Kjo dukuri fatkeqe që po i ndodh Kosovës, nuk ka të bëj fare me etiketimet e stigmatizimet, siq pretendojnë mbrojtësit e qeverisë së tanishme jolegjitime të Hotit, por ka të bëj me realitetit e hidhur që po e përjeton Kosova jonë Martire. I juaj mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje