Muaj: Korrik 2014

  • Permes dashurise madhore fuqishem i perballojme zemrimet

    Format e ulta te dashurise nuk i japin as per se afermi rezultatet e dashurise madhore. Shumica prej nesh perfshihemi ne format e ulta te dashurise, duke u mbeshtetur ne ndjeshmerine e tyre, vetem kure dikush na bene qejfin, na buzeqeshe kendshem, sillet mire me neve, na dhuron dicka, flete pozitivisht per punen, poziten dhe […]

  • Permbysni deshirat e padobishme sa me shume te jete e mundur

    Jo rralle here udhehiqemi nga deshirat e padobishme, te cilat na sjellin pasoja te medha. Qe t’i largohemi sa me pare ketyre pasojave, eshte e domosdoshme t’i permbysim deshirat e padobishme dhe t’i zavendesojme ato me deshira te dobishme. Deshira per me ngrene, me pije dhe me fjete pertej mase, duhet permbysur dhe zavendesuar me […]