Muaj: Maj 2014

  • Imazhi per veten dhe te tjeret

    Sa me shume qe jemi te pa sigurte me veteveten, aqe me shume e shkaterrojme aftesine tone, per te krijuar raporte te mira ne mes njerezve. Aftesite e ulta per te krijuar raporte ne mes njerezve,na bejne te mbyllemi ne vetevete dhe te krijojme bindje se nuk jemi interesant per tjeret.Pasiguria na shqeteson tej mase,shpeshehere […]

  • Mendimet negative na e marrin pameshirshem qetesine shpirterore

    Qetesia shpirterore eshte shume e qmueshme per secilin,sepse na bene te ndjehemi ne harmoni me veteveten,familjen,rrethin ku jetojme e punojme dhe me boten mbare. Mendimet negative e asgjesojne tersisht ndjenjen e qetesise shpirterore,duke i verejtur vetem ato gjera,procese dhe fenomene natyrore,shoqerore e shpirterore qe nuk po ecin drejte e nuk jane ne rregull.Kjo menyre e […]