Miresevini ne faqen time Keshilla Psikologjike

Pershendetje lexuesit e mije te dashur! Shpresoj qe secili prej jush do te gjej nga dicka per boten shpirterore, personale, familjare, shoqerore dhe kombetare, ne mesin e shkrimeve te mija modeste, keshilla psikologjike. Miqesisht do ti pres nga ju te gjitha komentet dhe sygjerimet, qe per baze e kane konstruktivitetin dhe zhvillimin e me tutjeshem te kesaje faqe keshilluese.

Me respekt, i Juaji Isa Thaci

Keshillat aktuale

Kush po i nxit përqarësit e kombit shqiptar në këto ditë të vështira e të rrezikshme

27. 10. 2023 Komentues të nderuar edhe unë po e shfaqi mendimin tim përsonal rreth këtij fenomeni përqarës mbi baza fetare mes shqiptarëve, edhe ashtu të përqarë politikisht, fetarisht, ideologjikisht dhe regjionalisht. Duhet…

Natyra njerëzore dhe dimensionet e saj

23. 10. 2023 Në përbërje të këtyre dimensioneve bëjnë pjesë trupi, mendja, zemra e shpirti rreth të cilave kemi dy qasje të trajtimit e mirëmbajtjes së tyre. 1. Prirjen kulturore dhe 2. prirjen parimore Trupi si dimension…

Paraja naj vërbon sytë, na prish mendjen e shpirtin, nëse nuk e menagjojme mirë ate

22. 10. 2014- ripostim Nëse nuk e menagjojmë mirë, drejtë e njerëzishtë paranë, ajo na menagjon jo mirë, jo drejtë dhe jo njerëzishtë. Paraja edhe pse mendohet se është qels univerzal i të bërit jetë të lumtur, gabohen të…

Nuk u shkon përshtati shqiptarëve të jetojnë pa nderë e pa dinjitet

17. 10. 2019- ripostim Gjithnjë e më shumë po zvoglohet ambicja e njerëzve të jetojnë me nderë e me dinjitet.Të rrallë janë ata ambicioz që i pervjelin duartë dhe i përvishën punës me deshirë, vullnet e dashuri, që përmes…

Për aqë sa e vrasim kohën, po për aqë na vretë ajo neve

15. 10. 2015- ripostim Kohën e kemi dhuratë të barabart gjithë njerzit e botës pa dallim feje, regjioni, kombi, gjinije, politike dhe pa dallim race. Edhe pse na është dhuruar gratis, ajo është më e qmueshme se sa ari e dollari. Nëse…

Oqeani dhe deti, politika dhe feja kamuflojnë shumçka të rrezikshme përmbrenda veti

12. 10. 2019- ripostim Politika, feja, oqeani dhe deti, në siperfaqen e tyre fshehin e premtojnë qetësi e kënaqesi mashtruese, kurse përbrenda tyre vlojnë rrymime e përdredhje të shumta shkatrruese, për të kapërdirë çdo gjë…

Na kontaktoni tani

Pershendetje juve te gjithe te ineresuareve per probleme te ndryshme qe u shfaqen ne fushen e shendetit intelektual, emocional, social dhe probleme tjera qe shfaqen ne jeten familjare, bashkshortore, prindore, ne jeten shkollore, problemeve qe shfaqen mes shokeve e shoqeve, mes mesimit dhe mesimdhenesit, mes partnerit dhe dashurise ne pergjithesi dhe probleme tjera te kesaje natyre, jam i gatshem ti trajtoi permes keshillimit psikologjik dhe te gjejm rrugedalje ma te natyrshme se bashku duke komunikur.