Miresevini ne faqen time Keshilla Psikologjike

Pershendetje lexuesit e mije te dashur! Shpresoj qe secili prej jush do te gjej nga dicka per boten shpirterore, personale, familjare, shoqerore dhe kombetare, ne mesin e shkrimeve te mija modeste, keshilla psikologjike. Miqesisht do ti pres nga ju te gjitha komentet dhe sygjerimet, qe per baze e kane konstruktivitetin dhe zhvillimin e me tutjeshem te kesaje faqe keshilluese.

Me respekt, i Juaji Isa Thaci

Keshillat aktuale

Ta pastrojmë e ta mbrojmë nga ndotjet shkatërruse botën tonë shpirtërore

04. 10. 2015-ripostim Të gjitha problemet që po i ndodhin botës natyrore, botës shtazore dhe botës njerëzore, janë pasojë e mënyrës së sjelljeve tona, të cilat po manifestohen sipas nivelit të ndërgjegjës sonë dhe nivelit…

Emocioni dhe logjika janë shtytësit e transformimit të errësirës në dritë dhe plogshtisë në levizje

03. 10. 2023 "Nuk mund të ketë transformim të erresirës në dritë dhe transformim të plogshtisë në lëvizje pa patur emocion" Carl Jung Mendimi i Jungut ka vuar në pah vlerën që posedojnë emocionet në transformimin e errësirës…

Mes popullit shqiptar po kukasin disa kukovajka në dëm të unitetit të tij

28. 09. 2023 Fatkeqësisht ky popull në mesin e tij ka kukovajka shqipfolëse që po kukasin kundër unitetit, bashkimit, mirkuptimit, bashkpunimit dhe tolerancës mes tij! Ortodoksizmi dhe katolicizmi gati është zhduk tërsisht me terrorizëm…

E sinqerta po ballafaqohet me të pasinqertën

27. 09. 2019- ripostim Sinqeriteti sikur po e humb betejen në ballafaqim me të pasinqertën. E pasinqerta dita ditës po e dominon skenën e përgjithshme jetësore mes njerëzëve, e sidomos mes shqiptarëve, duke luftuar pamëshirshëm…

Shqiptarëve u kanë sjellë e po i sjellin dëme të mëdha ekstremistët e llojeve të ndryshme që gjenden në mesin e tyre

21. 09. 2020- ripostim Ekstremistët në fjalë i kanë sjellë dëme të mëdha e po i sjellin kombit shqiptar. Ndërsa në anën tjetër po i sjellin favore fqinjëve tanë pushtues, të cilët po investojnë propagandë e pare të madhe…

Në atë shtet ku mbisundon padituria, lakmia për pushtet dhe korrupcioni, lindë edhe tradhtia

16. 09. 2019- ripostim Vëndi i një populli ku mbisundon padituria, lakmia për pushtet, dëshirat ekstreme të pushtetarëve, në dëm të interesave shoqërore e kombtare, lindë kokëforcia, mendjemadhësia, mos dëgjushmëria, shkurtpamësia…

Na kontaktoni tani

Pershendetje juve te gjithe te ineresuareve per probleme te ndryshme qe u shfaqen ne fushen e shendetit intelektual, emocional, social dhe probleme tjera qe shfaqen ne jeten familjare, bashkshortore, prindore, ne jeten shkollore, problemeve qe shfaqen mes shokeve e shoqeve, mes mesimit dhe mesimdhenesit, mes partnerit dhe dashurise ne pergjithesi dhe probleme tjera te kesaje natyre, jam i gatshem ti trajtoi permes keshillimit psikologjik dhe te gjejm rrugedalje ma te natyrshme se bashku duke komunikur.