Miresevini ne faqen time Keshilla Psikologjike

Pershendetje lexuesit e mije te dashur! Shpresoj qe secili prej jush do te gjej nga dicka per boten shpirterore, personale, familjare, shoqerore dhe kombetare, ne mesin e shkrimeve te mija modeste, keshilla psikologjike. Miqesisht do ti pres nga ju te gjitha komentet dhe sygjerimet, qe per baze e kane konstruktivitetin dhe zhvillimin e me tutjeshem te kesaje faqe keshilluese.

Me respekt, i Juaji Isa Thaci

Keshillat aktuale

Nuk reflektohen vlerat tona përmes fjalëve demagogjike por përmes veprave

2. 08. 2023 Nuk ka krenari më të madhe, se sa ti reflektosh vlerat tua përmes veprave praktikikisht. Po ashtu nuk ka shëmti më të neveritshme e turp më të madh kurë praktikishtë dëshmohesh me antivlera, edhe përkundër fjalëve…

Pati apo jo përpjekje që shteti i Kosovës të mos ekzistoi në emër të “bashkimit” me Shqipërinë?

Agjensia e lajmeve IBNA, pyet profesorin e njohur të historisë BUXHOVIN: A mund të involvohet edhe Shqipëria në arritjen e një marrveshje finale mes Kosovës dhe Serbisë? 30. 07. 2019- ripostim "Shqipëria nuk mund…

Pa e pastruar vetëvetën nuk pastrohet ambienti natyror dhe ai shoqeror nga ndotjet

29. 07. 2015- ripostim Të gjitha problemet që po i ndodhin botës natyrore dhe asaj shoqërore, botës përsonale, familjare e kombetare, janë pasojë e mënyrës së mendimëve, bindjëve, besimëve, pikëpamjëve e mënyrës së sjeljeve…

Armiqësia me Serbinë ka filluar që nga koha e car Dushanit, car Llazarit e carve tjere serbo-sllav

28. 07. 2023 Akterët e armiqësisë serbo-sllave e greke i kanë bërë kërditë ndaj popullatës ilire, arbërore e asajë shqiptare, duke filluar nga fillim shekulli i tetë e deri ne ditet e sotit, pa heq dorë për asnjë qast prej…

Heshtja para veprimeve të kqija për një popull është ligësi e madhe

26. 07. 2023 Derisa gjejnë përkrahje në mesin e shoqërisë sonë dinakët, egoistët, cinikët, hipokritët, arrogantët, të pabesët, të korruptuarit, nepotistët, zhvatësit, organizatorët e krimeve të ndryshme në ekonomij, shëndetësi,…

”Nuk na ka tremb romani as venecioni, as turk sulltani, as car Dushani e car Llazari “

24. 07. 2018- ripostim Këto fjalë të thëna e të cituara shpeshëherë përmes vargjeve të ndryshme poetike e historike e përmes këngeve, janë fjalë mburrje e vetëmashtrimi dhe shumë fjalë tjera të zbrazta si këto, mbushur…

Na kontaktoni tani

Pershendetje juve te gjithe te ineresuareve per probleme te ndryshme qe u shfaqen ne fushen e shendetit intelektual, emocional, social dhe probleme tjera qe shfaqen ne jeten familjare, bashkshortore, prindore, ne jeten shkollore, problemeve qe shfaqen mes shokeve e shoqeve, mes mesimit dhe mesimdhenesit, mes partnerit dhe dashurise ne pergjithesi dhe probleme tjera te kesaje natyre, jam i gatshem ti trajtoi permes keshillimit psikologjik dhe te gjejm rrugedalje ma te natyrshme se bashku duke komunikur.