Nuk duhet ta leme te vdese fuqia qe ndodhet e fjetur brenda nesh

Sa me pare duhet kuptuar, se per ti bere realitet endrrat tona, ambicjet dhe deshirat, burimet me te fuqishme gjenden brenda neshe. Keto burime e presin momentin e marrjes se vendimeve nga ana e jone, qe te zgjohemi nga gjumi per tu angazhuar ne realizimin e asaje qe e meritojme dhe na takon gjate kesaje jete.
Secili nga ne e posedojme nje talente, nje dhunti, nje pjese gjeniu, e nje fuqi gjigante, qe na fle perbrenda dhe mezi prete te dale ne drite, per ti bere realitet endrrat, ambicjet dhe deshirat tona.
Lexuesi im i dashur, te gjitha burimet, potencialet dhe fuqia gjigante gjendet brenda nesh, duke pritur t`i zgjojme nga gjumi dhe t`i angazhojme gjate jetes, per ti bere realitet endrrat, ambicjet dhe deshirat tona, qe te mos mbetemi ne meshiren e tjereve dhe ne meshiren e kohes. I juaj, mesuesi Ise

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje