Injoranca e politikaneve opozitar e ka ngulfat dhe po e ngulaft frymemarrjen e institucioneve tona

30. 06. 2022
Injorantet jane te pagdhendur politikisht, profesionalisht, kombtarisht, fetarisht dhe jane te pagdhendur moralisht. Keta ne mungese te edukates dhe nga padituria e tyre e injorojne diturine e tjereve, profesionalizmin, atdhedashurine dhe sakrificen qe e bejne per shtettin dhe per vendin qe i perkasin. Kjo kaste politikanesh, kane rrembyer e po rrembejne, kane shkaterruar e po shkaterrojne çdo gje qe gjejne perpara, sipas pozites e pergjegjesise qe e kane ne shtet e ne pushtet, duke grumbulluar padrejtesishte para e pasuri, per veten e tyre personale e klanore.
Injorantet sociopat e kane injoruar dhe po e injorojn dinjitetin, moralin, besimin, perspektiven dhe ekzistencen jetesore te tjereve ne nivel vendor, rajonal e kombetar, sepse atyre u mungon dinjiteti e morali i vete, u mungon edukata intelektuale e kombetare, u mungon edukata profesionale e politike, u mungon edukata humane e sociale, edukata fetare dhe edukata ne pergjithesi. Ne munges totale te edukates se kesaj kaste politike sociopatesh, atdheut te shqiptareve, shteteve te tyre dhe popullates shqiptare po i kanoset rrezuku nga sociopatet politik, qe ta vejne ne treg, atdheun, shtetet dhe pasurine kombtare, per tiu krijuar favore marramendese fqinjeve tane pushtues, sidomos atyre serbo-greke, te cilet po synojne sistematikisht ti zhbejne shqiptaret nga faqja e dheut dhe ti shlyejne fare nga harta gjeografike e botes.
Sa me shume qe po tolerohet ne skenen tone politike, kjo kaste e sociopateve politik, aqe me shume po rrebelohen keta, duke u versul agresivisht kunder shtetit, kunder pushtetetit e politikaneve ne pushtet, kunder shkapjes se shtetit nga oligarket mafioz, kunder shkapjes se gjykatave dhe sistemit te drejtesi, kunder shkapjes se prokurorise e prokuroreve, te cilet po e pengojne me te gjitha mjetet e mundeshme, luftimin e korrupcionit, nepotizmit dhe krimit te organizuar politik, ekonomik, shendetesor, arsimor dhe juridik, po ashtu po e pengojne dhe shtrirjen e vetingut, qe te konfiskohet pasuria e paligjshme qe padrejtesishte e kane grumbulluar mafiozet e ndryshem te politikes sone sociopate.
Lexuesi im i dashur ka ardhe koha qe ta luftojm injorancen, se pari nga vetja e pastaj kudo qe gjallerone e ngrit koke ajo neper institucionet tona politike, ekonomike, shendetesore, arsimore dhe juridike, qe ti lirojme ato nga ngulfatja dhe te marrin frym lirshem e te ecin perpara, si shoqet e tyre neper bote. I juaj mesuesi Ise
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje