Zhurmë e madhe kundër Albin Kurtit, si dikurë kundër Ukshin Hotit

29. 03. 2020

Zhurma që po bëhet kundër Kryeministrit të Qeverisë së Kosovës Albin Kurti, nga LDK e titistit komunist Isa Mustafa, në ballë me përkrahsit e tij dhe nga përfaqesuesit e qeverisë së mëparshme, e quajtur qeveria PRONTO e PAN në bashkpunim me Mustafën, po me ngjanë me të lehurat që i turreshin, e shanin, e kundërshtonin e diferenconin dhe e diskualifikonin si përsonalitet, qe po i perkrah demonstratat e studentëve të cilet e kërkonin Kosovën “Republike” duke iu përzi marrëzisht edhe në punët e brendëshme familjare, filozofit tonë të dashur Mr. Ukshin Hotit, titistet e Rrahmon Buba Morinës, mes te cilëve ishte edhe titisti rrenegat Isa Mustafa!

Në mes të këtij klubi titistësh rrebel e komunist ishte më i vequari edhe titisti rrenegat Isa Mustafa, të cilin e quanin studentet në atë kohë kur isha edhe une studnt: ” titisti komunist e dhëmpir” kundërshtar, diferencues i pamëshirshëm dhe përjashtues i studentëve nga konviktet, nga menza dhe përjashtues nga fkulteti i studentëve kosovar”, në mes shume titistëve tjerë rrebel, që ia rrënuan tërsisht edhe kushtetutën e atehershme të Kosovës, hatri i Rrahman Buba Morinës dhe hatri i Sllobodan Millosheviqit, ku si pasoj e atyre veprimeve shpërthei revolta masive e popullit shqiptar të Kosovës kundër politikës fashiste të Millosheviqit dhe kundër kuislingëve politikan shqiptar qe pajtonin me atë politikë e cila e shkaterroi autonominë dhe Kushtetutën e Kosovës të vitit 1974.

Shpërthimi i kësaj revolte masive kosovare u kurorzua me mosdegjueshmëri totale të organeve shtetrore, me formimin dhe organizimin e organeve tona paralele shtetrore, duke u nisur me organizimin paralel të arsimit e me radhë organizimin e institucioneve tjera shtetnore paralele, për ta refuzuar vendosmërisht instalimin e dhunshem të sistemit politik fashist serbo-sllav, që synonte sllavizimin e shqiptarëve dhe gjunjezimin e intelektualeve qe e kundershtonin politikën fashiste të kassapit gjakatar Millosheviq, derisa shpertheu edhe lufta çlirimtare e Kosovës, ballë për ballë me pushtusit serbë. I juaj mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje