Puqi që iu bë Qeverisë së Albin Kurtit!

30. 03. 2020

Vëllezërit mëkatar në ballë me Isa Putinin që i bënë puq Qeverisë së Albin Kurtit, me votat e 82 deputetëve, vëllëzër të Klanit Pan, e realizuan me sukses puqin e tyre kundër Qeverisë së Kosovës!

Mëkatet e vëllëzerve në fjalë, tashmë dihen të gjitha dhe ka mundësi të priten prej tyre edhe mekate tjera përplot erresirë e mister të rrezikshëm për Kosovën tonë të shumvuajtur, të cilës ende po i kullojnë gjak plagët e luftës së fundit.

Isa Putini, siç është bërë zakon ti thotë populli, ka shumë faje të moçme të kohës së Rrahmon Buba Morinës dhe Millosheviqit, që tani dihen nga i madh e i vogël, ka edhe mëkate të reja të pas luftes:

1. ardhja e tij me puç në krye të LDK-s dhe dëbimi i Fatmir Sejdiut që ishte në ballë të saj, 2. tradhtia që ia bëri VLAN-it duke i vizituar natën nëpër shtëpia vllëzërit rrebel politik, për të kurdisur plane djallezore kundër Kosovës, 3. zgjedhja e presidentit aktual, edhe pse shkatohej jashte Paralamentit te Kosoves tyme e flake dhe rremuj masive nga populli, per ta kundërshtuar zgjedhen e presidentit në fjalë, edhe përkunder atij kundërshtimi masiv nga populli!

4. Shtrëngesa që iu bë deputetëve me inisiativën e Isa Putinit titist e komunist i përbetuar për ta votuar Gjykatën Speciale, që i gjykon vetëm luftetarët çlirimtar shqiptar, të cilët luftuan kunder pushtimit serb, 5. Lufta e paturpshme dhe prapaskenat, shantazhet, gënjeshtrat e mashtimet që bëheshin për t’i bindur deputët ta votonin demarkacionin me Malin e Zi, që ti marrin vizat nga europa qytetaret e Kosovës!

6. Puçi i 25 marsit 2020 kundër Qeverisë Kurti, të cilit nuk do t’ia lajnë mëkatet Isa Putinit e bashkpuntorëve të tij puqist, me votën e imponuar të deputetëve , as valët e Drinit të Bardhë se bashku me valët e Drinit të Zi!

Keto ishin mekatet e reja më kryesore nder shume mekate tjera te pas luftes, qe i ka bere e pritet ti bej edhe tjera mekete, Putini titist Plaku me krroqe në ballë të LDK-s, me rrebelet deputet puçist përkrah Putinit!

Episodi më tragjikomik në historinë e politikës se Plakut me krroqe, shërbëtor i politikave pushtuse, bëri gjithçka për ta përligjur shitjen e me shume se sa 8200 hektarëve toke Malit të Zi.

Per ta realizuar kete dramë tragjikomike, plaku në fjalë përdori mashtrime, gënjeshtra, shantazhe e trillime gjithfarëshe ndaj deputetëve të vet për t’i bindur se demarkacioni është aty ku ka qenë gjithmonë me Malin e Zi!

Errësirën me të cilën e mbuluan të vërtetën Putini me bashkpuntorët e tij puqist, e zbardhi plotësisht Shpejtim Bulliqi me bashkpuntorët e tij. I jujaj mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje