Si po duket politika e shqiptarëve po ecën në të njëjtin binar, ku po ecin edhe pushtuesit tanë sllavo-grek

16. 05. 2015- ripostim

Politikanët, disa prej avokatëve, gjykatësve, prokurorëve, disa prej intelektualeve, shumica e gazetareve e analistëve politik dhe klerikëve fetar, po ecin në të njëjtin drejtim me pushtuesit tanë sllavo-grekë, për t’ua kryer sa më besnikrisht sherbimet atyre dhe për t’i mbushur pjatat e veta me kocka që ua hudhin atyre pushtuesit.

Është e befasueshme, së paku për mua, pas asaj tragjedije që i ndodhi popullit shqiptar të kumanovës dhe vëllëzërve të tyre nga Kosova, pse të organizohen edhe bastisje të familjarëve, farefisit e shokëve të tyre, sipas kërkesave të Ali Ahmetit e Gruevskit?! Pse të organizohen bastisje kundër djemëve tanë më të mirë të Lirisë?! Vërtetë nuk e kam të kjartë se ku po don me i dalë tymi?! Luftë për brenda e luftë nga jashtë kundër shqiptarëve!

Në këtë luftë tragjike kundër shqiptarëve në ballkan po veqohet si organizatore dhe po i prinë valles dhelpra pushtuese, gjakatare e qujtur Serbi e cila shkoj te meqka plakë ruse, të ankohet për Shqipërinë e Madhe. O ju shqiptar, oj politikë e mbrapsht kombetare, a nuk po e hetoni se, po bëhet luftë kunder shqiptarëve për brenda e nga jashtë nga qarqe të ndryshme ndërkombtare antishqiptare, po bëhet luftë përbrenda shqiptarëve, po bastisen, po burgosen po rrihen e në fund edhe po vritën shqiptarët pa shkas, që të derdhet sa më shumë gjak shqiptari?!

Kjo është befasija ime për këtë gjendje të mjerë të politikës sonë antikombtare. Armiqtë na vrasin në trojet tona, kurse ne po e vrasim vetëvetën, duke iu ndihmuar apetiteve të pushtueseve tanë, të cilët i kanë grabit më tepër se sa 80.000 kilometra katror të vendit tonë, duke spastruar në vazhdimësi elementin shqiptar, përmes gjenocidit ku kanë jetuar e jetojn në trojet e veta shqiptarët!

Lexuesi im i dashur, edhe pse po na vrasin armiqtë tanë, ne duhet të bëjm përpjekje me të gjitha mjetët që mos të lejojm ta vrasim vetëvetën dhe të mbrohemi masivisht nga vrasjet dhe gjenocidi sllavo-grekë. I juaj mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje