Shpata e drejtesise duhet te godas mbi padrejtesine

Nese kjo shpate nuk godet parreshtur mbi koken e padrejtesise, do ta godet trupin e saje per vdekje. Si po duket, kjo shpate drejtesie per dike qendron e mbyllur ne kellefin e vete, e per dike vringllon pameshirshem mbi kokat e tyre, duke u shendrruar nga shpate drejtesie ne shpate padrejtesie.
Kesaj i thojne vetevrasje, ku triumfone padrejtesia ne dyluftim me drejtesine.
Ne ate vend ku triumfone padrejtesia, nuk ka shtet, nuk ka demokraci, barazi, respekt,nuk ka kultur, edukim, shendetesi, ekonomi, shkence, nuk ka mbrojtje te qytetarit dhe pasurise se tij dhe nuk ka zhvillim e perparim, por ka tirani, anarhi, presion, korrupcion, varferi, mos tolerance e shume ligesi tjera.
Lexuesi im i dashur, tani per tani mbi kokat tona po godet pameshirshem shpata e padrejtesise. I juaj mesuesi Ise.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje