Sarazin na quajti budallenjë që po mbrohet demokracia dhe shteti i Kosovës nga bandat serbe në veri!

I paska harruar Sarazin budallitë e shumta raciste të Europës që ua ka bër shqiptarëve në Kongresin e Berlinit, në Paqen e Shen Stefanit, në Konferencën e Varsajës, në Konferencën e Londrës e shumë e shumë tubime tjera raciste që i kanë masakruar trojet shqiptare padrejtësisht, për ti shpërblyer gjakatarët tanë fashist e gjenocidal sllavo-grekë, me tokat, malet e fushat tona tona!

I paska harruar Sarazin burgosjet, torturat, vrasjet masakrimet, djegëjet e shtëpive të shqiptarëve në trojet e veta dhe ua kanë vrarë edhe kafshët shtëpiaka dhe qentë e shtëpive, sepse nuk janë ngopë me vrasjet e njerzëve, fëmijëve, pleqëve, grave dhe burrave nga kasapët gjakatar serbo-sllav e grekë dhe i kanë përzën me dhunë nga shtëpitë e veta, sipas direktivave të Rusisë Cariste! I nderuar Sarazin edhe nëse i ke harruar ti masakrat që ua kanë bërë shqiptarëve, kasapët e ballkanit serbo-sllav e ata grekë, ne nuk i kemi harruar, sepse na kanë mbetë nën pushtim greko-sllav mbi 80% e trojeve tona dhe është bër gjenocid i madh ndaj shqiptarëve para syve të Europës!

I nderuar Sarazin populli shqiptar nuk e harron kurr ndihmën e miqëve tanë ndërkombtar, posaqërisht SHBA-s dhe ky popull nuk është mosmirënjohës i përkrahjes së miqëve të vetë, por na ka ardhë thika deri në palcë të eshtrave, dhembjet për ne si popull janë bërë të padurueshme, sepse po kalojnë shekuj duke i shfryer epshet shtazarake pushtuse e gjenocidale sllavët e grekët mbi shqiptarët, mbi shtëpitë dhe mbi trojet e tyre, edhe në ditët e sotit dhe prap po i hudhen budallitë shqiptarëve, që po përpiqen ta mbrojnë shtetin e vetë demokratik, multietnik dhe ta shtrijnë pushtetin që të ushtrohet rend e rregull, i cili po pengohet nga bandat kriminale serbo-ruse që janë instaluar në veriun e Kosovës, edhe për kundër 15 mijë viktimave kosovare që i shkaktuan në luftën e fundit!

Sarazin, miku ynë i nderuar, padrjtësisht po i quan budallira të shqiptarëve që po përpiqen shpirtërisht e njerëzishtë të vëjnë rend e rregull, barazi e demokraci në shtetin e Kosovës! Po ua bëj me die se ne shqiptarët nuk e harrojmë kurrë gjenocidin që na e bëri Serbia e Greqia fashiste, nuk e harrojmë kurrë vrasjen dhe masakrimin e femijëve tanë të pafajshëm, vrasjen e pleqëve dhe masakrimin e tyre nëpër shtëpitë e veta, vrasjen e grave shtatzëna dhe nxjerrjen e frytit të tyre nga barku me bajoneta të luftës edhe ashtu të përgjakshme në Kosovë, nuk e harrojmë kurrë dhunimin e mbi 20 mijë femrave shqiptare nga bandat e ndryshme gjkatare të ushtrisë e policisë së shtetit të Serbisë!

Uroi për miqtë tanë Europian e Amerikanë, të kenë pakë mëshirë për popullin shqiptar, sepse jemi ngopur e stërngupur me sjellje raciste e gjenocidale të fqinjëve tanë sllavo-grek, që naj kanë marr me dhunë mbi 80% të trojeve tona me përkrahjen e Europës dhe prap nuk kanë të ngopur ku përmes gënjeshtrave më të ulta njerëzore po i arsyetojnë sjelljet dhe kërkesat e tyre shtazarake! Uroi sa më pak racizëm të ketë bota e civilizuar! I juaj mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje