Ne cilen kategori te njerezve bejme pjese

Ne kategorine e pare te njerezve bejne pjese ata qe jane te magnetizuar me ideal, vullnet, deshire, dashuri, guxim, altruizem dhe te vendosur ta ndryshojne veten per te mire dhe ta ndryshojne rethin, me te cilin rrethohen e ma gjere.
Ne kategorine e dyte te njerezve bejne pjese ata qe jane te zhveshur tersisht nga ideali, magnetizimi, i cili rrjedhe nga vullneti, deshira, guximi, altruizmi e dashuria per ta ndryshuar veten dhe rrethin mes te cilit gjenden. Kjo kategori i gjason menyres se veprimit te buitakeve qe e presin me goje te hapur ate ushqim, qe ua sjellin rrjedhat e lumejve dhe valzimet e valeve te detit.
Lexusi im i dashur, nuk eshte mire ta lejojme veten, qe te zhvishemi nga magnetizimi dhe ideali, per ta ndryshuar sistematikisht veten dhe rrethin mes te cilit jetojme, sepse doemos do bijme ne menyren e berjes jete siq e bejne butaket, shpuzoret, gojrrumbullaket dhe pakurrizoret. I juaj, mesuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje