Thirrje vellazerore

Vellezer shqiptare , po u thrras te bejme perpjekje sistematike qe ne shpirtin, mendjen dhe zemrat tona, te zej vend meritor drejtesia, pastertia, dinjiteti, dashuria, altruizmi, bashkimi mes nesh, mirekuptimi, toleranca, respekti, bashkpunimi, deshira per pune, guximi e vullneti per iniciativa, sakrifica per t`miren e pergjithshme kombtare, humanizmi, solidariteti ne raport me tjeret e atdhedashuria dhe jo kurr te zej vende padrejtesia, papastertia, djallezia, padinjiteti, urrejtja, xhelozia, keqkuptimi, perqarja mes nesh, mostoleranca, zhgenjimi, frika, pertacia, ogoizmi, lakmia, antihumanizmi, josolidariteti, jorespekti, dhe tradhtia.
Lexusi im i dashur, ne nderin dhe favorin tone eshte, te pozicionohemi e t`u lejme vend ne shpirtin, mendjen dhe zemrat tona te rrenjosen vlerat njerezore, e jo veset qe u permenden ma larte. I juaj, mesuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje