Mes popullit shqiptar po kukasin disa kukovajka në dëm të unitetit të tij

28. 09. 2023

Fatkeqësisht ky popull në mesin e tij ka kukovajka shqipfolëse që po kukasin kundër unitetit, bashkimit, mirkuptimit, bashkpunimit dhe tolerancës mes tij! Ortodoksizmi dhe katolicizmi gati është zhduk tërsisht me terrorizëm ortodoks greko-sllav mes shqiptarëve dhe i ka asimiluar ata, pos grabitjes dhe pushtimit të trojev të tyre dhe vrasjeve në masë të popullatës e cila nuk është bindë të sllavizohet!

Shqiptarët nuk e zhdukën asnjë fe në trojet e tyre përmes riteve islame dhe përmes gjamijave të tyre, as përmes ritev fetare katolike e ortodokse, ku i kryenin ritet ata. Asnjë gjamij, asnjë kishë katolike, as ortodokse në trojet shqiptare pas çlirimit të Shqipërisë dhe pas çlirimit të Kosovës nuk është dëshmuar, se e ka përkrah terrorizmin duke lejuar të mbushen ato me armatim nga llojet më të ndryshme dhe të strehohen terrorist kundër shteteve fqinje, siq kanë bërë e po bëjnë klerikët sllavo-grek përmes kishav ortodokse të pushtuara me dhunë nga Serbia e Greqia fashiste!

Paqin faqen e zezë kukovajkat shqipfolëse që po ndjellin kob mbi oxhaqet e trojeve shqiptare duke fut urrjtje, vëllavrasje, përqarje në dëm të unitetit e bashkpunimit mes shqiptarëve, për ti quar proceset pëpara kombi shqiptar dhe për ta zgjidhur njëherë e mirë qështjen tonë kombtare dhe për t’i rikthyer trojet tona që naj kanë pushtuar terroristët greko-sllav të cilët kanë kryr gjenocid të pa parë ku në bot kundër shqiptarëve, përmes instrumentalizimit të kishave ortodokse të cilat përherë janë dëshmuar me terrorizëm e gjenocid kundër shqiptarëve! I juaj mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje