E sinqerta po ballafaqohet me të pasinqertën

27. 09. 2019- ripostim

Sinqeriteti sikur po e humb betejen në ballafaqim me të pasinqertën. E pasinqerta dita ditës po e dominon skenën e përgjithshme jetësore mes njerëzëve, e sidomos mes shqiptarëve, duke luftuar pamëshirshëm të sinqertën, të vërtetën dhe të drejtën e shqiptarëve me të pasinqertën, të panjerzishmen, me kriminalen terroriste e gjenocidale të fqinjëve tanë, banda kriminelësh sllavo-grek!

Skenat e jetës të dominuar me njerzë jo të sinqeritë, jane skena të shëmtuara e rrënqethëse të jetës njerëzore. Shëmtitë edhe pse nuk i shkojnë për shtati njerezimit, pos të panjerzishmës, ato po mbulohen me veshën e terrorizmit e gjnocidit ndaj njerzëve, sidomos ndaj shqiptarëve në trojet e veta, që kan jetuar e po jetojnë dem baba dem në Gadishullin Ilirik, kurë në këto toje nuk kishte sllav as grekë, pos paraardhësit tanë Ilir dhe pasardhësit e tyre shqiptar.

Terrorizmi gjenocidal i sllavëve dhe grekëve historikisht për 20 shekuj me radhë e ka dëshmuar brutalitetin e vetë kafshëror kundër paraardhësve tanë Iliro-pellazgë, siq po e dëshmon edhe tanë ndaj shqiptarëve pasardhës të Ilirëve, duke demonstruar pangopshmërinë e tyre me gjak të shqiptarit, me rrëmbim të trojeve, me vrasje, tortura e përzënje me dhunë nga trojet tona dhe me djegëje të shtëpive dhe pasurive që i posedonim, pa i kursyer as femijët e pafajshëm as pleqtë dhe dhunimin e e fmrave tona!

Kjo është përmbajtja e të pasinqertës terroriste dhe gjenocidale e fqinjëve tanë sllavo-grek që e ushtruan, mbi trojet e tyre, mbi shtëpit e mbi shqiptarët të mdhej e të vegjël, gra e bura, pleq, plaka e fëmij! I juaj mësuesi Isë!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje