Mashtrimet e keqeperdorimet po e shkaterrojne ne temel vendin dhe popullin shqiptar

Mashtrimet dhe keqperdorimet nga mashtruesit po e lulezojne dhe po e perforcojne korrupsionin ne te gjitha trojet autoktone ku jetojne shqiptaret. Po e thellojne varfnine e po i shumojne varfnaket.
Mashtrusit e keqperdoruesit po e shkaterrojne
drejtesine, shendetesine, arsimin, ekonomine, bujqesine. Po e shkaterrojne kulturen tone kombtare e ate te pergjithshme, historine, shkencen dhe lemij te ndryshme jetesore. Po e stagnojne zhvillimin e vendit dhe edukimin, arsimimin e pergatitjen e duhur per jete te banoreve te ketij vendi, po e shvatin qmendurisht pasurine e perbashket kombtare, po e tjetyersojne ate per interesa te ngushta personale.
Mashtruesit e keqperdoruesit kane krijuar haos e rremuj ne trojet shqiptare duke ua imponuar shqiptareve e sidmos te rinjeve tane te ikun prej vendlindjes  dhe atedheut te tyre, nga rremuja e tollovite qmendurake qe i kane krijuar ata.                                                                                                   Mashtruesit e keqbersit kane krijuar strofuj e fole te ndryshme te prostitucionit, trafikimit me qenje njerzore, trafikimit te substancave narkotike, strehimit te grupeve te ndryshme mafioze e vrastare.
Ne ate vend ku ekzistojne e lulezojne dukurite e shumta negative, te shemtuara e shkaterruse per vendin e per popullin, te gjitha behen permes mashtrimeve e keqeperdorimeve te mashtrueseve e keqbersve, qe te kene sa me shume “bosat” e “suksesit” dhe interesit, e sa më pak tjeret e populli, duke i tronditur e shkaterruar tersisht temelet e interesave te pergjithshme kombtare.
Shemtite e qoroditura te mashtrueseve e keqberseve, nuk munde te luftohen permes nje personi apo grup njerezish, sa do te afte e sado qellim  mire te jene ata. Dukurite negative e te shemtuara luftohen bashkarisht me te gjitha mjetet qe i kemi ne dispozicion. Perndryshe do jetojme si eshte më keq e më zij si popull e si komb.
Lexuesi im i dashur, sepaku ne, te mos behemi mashtrues e keqeperdorues, por t`i luftojme ata e mos t`i perkrahim e as tu shkojme prapa! I juaj, mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje