Lum ai qe i kontrollon dhe i menagjon mire mendimet dhe sjelljet e veta

 

Gjithçka që ndodh përreth nesh gjate jetës , në një qast apo tjeter qoftë, e mirë apo jo, është tërhequr nga mendimet dhe sjelljet tona. Andaj secili prej neve eshte mire t’i kontrollojme sa më shumë mendimet e sjelljet qe i perdorim gjate jetes, t`i kuptojme ato, kane apo nuk kane natyrë pozitive, jane apo nuk jane te vlefshme per ne, per familjen, shoqerine e per kombin, qe ti menagjojme sa ma mire. I juaj, mesuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje