Kush i pengoi dhe po i pengon të kthehen nëpër shtëpitë dhe tokat e veta mbi 15 mij shqiptar në veriun e Kosovës

04. 05. 2023

Këtë krim njerëzor të bërë kundër shqiptarëve të asaj ane dhe shqiptarëve në përgjithësi, mëse miri e din KFORI Francez, që i vuri telat gjembor mbi Uren e Ibrit në Mitrovocë, policia e UNMIKUT, policia e EULEKSIT, Opozita kosovare sa ishte në pushtet, past faqen e zezë, e dijnë edhe politikanët e Shqipërisë, miqtë dhe armiqtë tanë nga Europa e nga bota, e din fare mirë edhe miku ynë tradicional Amerika!

Psehun e kësaj heshtje djallëzore ndaj krimit njerëzor bërë nga bandat serbo-qetnike kundër shqiptarëve, posaqërisht atyre nga veriu i Kosovës, të derigjuara e të dresuara nga Beogradi dhe eskortat policore e ushtarake të Vuçiqit, për të bërë krime monstruoze për dy dekada e sa vite pas luftës, mëse miri e dijnë akterët e përmendur më lartë!

Psehun e lejimit të Serbisë Kriminale të ndërtoi pa lejen e pushtetit qendror të Kosovës lagje të mëdha shtëpish në Kodren e Diellit të Mitrovicës dhe në Zveqan për kolonët serbë banditë, të ardhur me duar të përgjakura me gjak të shqiptarëve, boshnjakëve dhe kroatëve, ta kolonizoj atë pjesë me bandat kriminale në fjalë, për ta zhbër shtetin e Kosovës dhe për ta konfiskuar për veti Serbiai fashiste e Vuçiqit, përmes rrenave e shpifjeve të ndryshme kriminale, pjesën më të pasur të Kosovës, mëse miri e dijnë akterët e përmendur në fjalë!

Krijimin edhe të një Republike serbe në Kosovë, dhënjen e akstra teritorit për kishat tona ortodokse të uzurpuar nga Serbia Fashiste, dhënjen e mbi 8200 hektar tokë Malit të Zi rreth demarkacionit mes dy shtetevedhe, mbi 4000 mij hektar tokë rreth demarkacionit me Maqedoninë e Veriut, ndarjen e liqenit të Ujmanit me Serbinë fashiste dhe pagesën e rrymës për bandat kriminale serbe në veri për dy dekada e gjysëm, e dijnë fare mirë fshehtësinë kriminale antinjerëzore kunër shqiptarëve dhe kundër shtetit të tyre, akterët e përmendur më lartë, kurse shqiptarët po e ndjejnë barrën e fshehtësisë mbi supet e veta me dhembje, përulje, nënshtrim e poshtrim! I juaj mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje