Kujt me i besuar sot o Zot

Atij qe flet ne emer te Zotit e vepron ne kundershtim me porosite e tij, atij që flet per vlerat e UÇK-së, por ne praktike i përbaltë ato dhe gjakun e deshmoreve, atij që flet e trumbeton per dinjitet, por i perkrah, bashkpunon, u sherben dhe i voton të padinjitetshmit, me i besuar atij që kërkon drejtësi, kurse ia jep voton dhe i sherben marrezisht të padrejtit qe shkel me dy kembet mbi drejtesine, atij që flete per besën e dhene, por e perkrah dhe bashkpunon me t’pabesin, atij që kërkon edukim e arsim cilesor, por e perkrah dhe e voton injorantin e arsimit, me i besuar atij që jeton n’varfëri, por i sherben dhe e perkrah  ate që e ka varfëruar, atij që është viktimë, por e voton, e perkrah dhe i sherben atij qe e ka viktimizuar dhe ia ka rrembyer te drejtat e tij, atij që kërkon ndryshim dhe progresivitet, por i perkrah, bashkpunon dhe i voton ata qe e pengojne dhe e shkaterrojne progresivitetin, me i besuar atij qe flete per moral, humanizem e qeshtje sociale, por hane e pine, i perkrah e bashkpunon me ata qe shkelin mbi moralin, humanizmin dhe mbi problemet e ndryshme sociale, me u besuar atyre qe gojen e kane plote patriotizem, por hane e pine, bashkpunojne, i perkrahin dhe i votojne shpiunet, lakmitaret dhe tradhtaret e vendit dhe kombit?!                                                                                                                                                                                                                                                         Lexusi im i dashur, kam ra ne halle kujt ti besoj, kuj tia jap voten, kujt ti sherbej, e me ke te bashkupunoi?! Te lutem sinqerisht me ndihmo! I juaj, mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje