Isa Thaçi 2 korrik 2012 në 3:38 MD •

Gjate karieres t’ime i kam vere vetit qellim qe nxenesit dhe femijet e mij, t’i ndihmoi e keshilloi permes educates dhe mesimit te behen njerez te mire, te edukuar, te dijshem dhe te dobishem per veteveten, familjen dhe per atedheun.Nese ia arrije ketij qellimi deri ne perfundim te karieres sime,do ta ndjej ndjenjen e krenarise më te madhe e më legjitime, sepse ky eshte misioni i shejte i mesuesit. I juaj, mësuesi Isë

Komente nxenesish:

B.B. “Kete qellim e ke arritur profesor i nderuar dhe po vazhdon me te njejtin ritem drejte ketij qellimi. Te pergezoj dhe njekohsisht te falenderoj profesor i nderuar per kontributin e dhene ne edukimin dhe arsimin e gjeneratave te shumta nxensish dhe neve, me punen tuaj te palodhshme”!

Z. I. “I ke edukuar dhe po vazhdon ti edukosh dhe besoj se kete do ta besh deri ne qastet e fundit te karieres suaj , si prof nder më te miret duke mbete nje shembull i perhershem per sukseset tuaja ne mesimdhenjen e lendes se psikologjis dhe gadishmerine qe tu japish keshilla nxenesver per problemet e ndryshme te tyre. Nga ana ime respekt te perjetshem, mesuesi Isë, profesori yne!”

N.D. Sh. “ Aspak nuk ka dyshim per kete prof, ju e keni arrite ket qellim. Te falenderoi per kontributin tuaj, dhene shume gjenerata nxenesish dhe neve! Te uroi shendet e jete te gjate. Respekt per te gjitha, prof i nderuar !”

F. S. “ I nderuari profesor Isa Thaçi, e kam besimin se nje dite do te ndihesh krenar per ne (nxenesit e tu) qe na edukove. Me secilin nxenes u more me perkushtim sipas nevojes me dike më pak e me dike me shum, ke kontaktuar permes keshillave tuaja, por qe me secilin u morre pa dallim, siq eshte edhe rasti me mua. Nje dit do tmburremi me ty qe te kishim profesor , por edhe ju do tmburreni me ne qe ishim nxenesit tu, dhe obligohem t’them se keshillat e tua per ne, ne ket koh shum te veshtir per t’shkuar ne rrugen e drejt, jan shum te shenjta. Uroj qe ti ndjekim ato per nje t’ardhme t’ndritshme, pa probleme, t’natyres fatale per jeten! Me rrespekt F. S. S.!”

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje