Harbutët po i sjellin dëme të mëdha shqiptarëve dhe trojeve të tyre me harbutërinë e vetë

15. 08. 2023

Kjo veti e ultë dhe përbuzëse njerëzore rrjedhë nga klasat e ndryshme harbute politike, shfrytëzues ndaj vegjëlisë si klasë masive e shfrytëzuar. Harbutet dhe harbutëria e tyre dita ditës gjihnjë e më shumë po shtrihet harbutërishtë edhe në trojet shqiptare e më gjërë në mënyrën më të pasjellshme që mund ta bëjnë, në mënyrën më të pagdhendur, më të ashpër, më të vrazhdë, më të rëndë e të egërsuar, pa pikë eukate njerzore, aspak humane, morale e sociale, tërsisht e mbushur me harbutëri!

Harbutët me të gjithë, amo bash me të gjithë po e dmonstrojnë harbutërinë e tyre, pos ndaj harbutëve që kanë mardhënje të mira dhe bashkpunojnë ngushtë mes veti, për ta shtrirë harbutërinë e tyre në gjeografinë shqiptare e më gjërë, aty ku munden e ku u shitet harbutëllaku! Harbutet asku në hapësirën gjeografike shqiptare as në botë nuk gjejnë vëndë që nuk ka nevojë ta zbrazin harbutëllakun e ndjenave, emocioneve, motivacionit, mendimeve, bindjeve, besimeve, pikëpamjeve dhe sjelljeve të veta, të mbushura me harbutëri të egërsuar!

Për ta pastruar botën e brendëshme shpirtërore, emocionale, intelektuale, motivues, bindëse, të besimit, pikëpamjeve dhe sjelljeve të harbutëve nga harbutëria e tyre, është një betej e madhe që mund ta bëj në jetë ndojherë kombi shqiptar dhe politikbërsit që i ka në ballë, është një betej e vështirë, shumë e mundimshme, por dobiprurës për jetën e lirë të qytetarëve, për mbrojtjen e ligjit dhe kushtetutës sonë dhe për shpëtimin e atdheut dhe lirisë së kombit shqiptar që e ka fituar përmes gjakderdhjeve të mëdha nëpër rrjedha të ndrshme historike! I juaj mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje