“Gjuh qe flisnin Perënditë, At flisnin Pellazgitë…”

Keshtu shkruante per lashtesine tone, poeti, filozofi, pedagogu dhe Rilindasi yne i madh Naim Frasheri, njeri nder themelusit e kombit shqiptar.

Slået op af Isa ThaçiSøndag den 28. april 2019

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje