E verteta, menquria dhe sjelljet kombetare e njerzore te politikaneve shqiptar jane shume large realitetit

Perkundrazi e paverteta, jomenquria, sjelljet banale e antikombtare jane mjetet e perditshme te disave prej tyre, qe e karakterizojne maksimalisht politiken demagogjike, qe nuk ka te bej aspak me realitetin e mirfillte shqiptar dhe me zgjidhjet e qeshtjeve te shumta te pazgjidhura kombtare, ne nivel ekonomik, shendetesor, arsimor, juridik, ushtarak, policor e territorial.                                                                                                                                   Sjelljet tona politike, intelektuale e fetare ne nivel te vendit e ne nivel kombtar, shumicen prej tyre i karakterizon korrupcioni fund e krye, e paverteta, jomenquria, banaliteti e perqarja mes nesh, i karakterizon nenshtrimi e perulja tersisht antikombetare ne raport me nderkombtaret, ne raport me fqinjet tane pushtues dhe ne raport me politiken qe po prodhohet ne trojet shqiptare.
Me kete nivel politik te udheheqesve tane shqiptare, kudo ne trojet tona, po u ipet shanse nderkombetareve dhe fqinjeve tane pushtues te tallen me popullin shqiptar dhe te eksperimentojne si me mijnte qe eksperimentojne eksperimentuesit neper laboratoret e tyre per leverdite e veta.                       Eshte per habi toleranca jone si popull ne nivel kombtar dhe heshtja mortore para prodhimit te nje politike qyqare, kuislinge, tersisht e verbuar, pa ndjenja kombtare e njerzore, e korruptuar kemb e koke, perplot kriminalitet e tradhti te interesave tona te perbashkta kombtare.
Lexuesi im i dashur, eshte ne demin tone personal, familjar dhe kombetare te tolerohet edhe metej prodhimi i nje politike qyqare, jovizionare dhe nenshtruese e poshtruse ne raport me nderkombtaret dhe fqinjet tane pushtues, te prodhohet edhe metej nje politike tersisht e  korruptuar, kriminalizuar dhe e banalizuar ne raport me interesat e qytetareve dhe interesat kombtare ne pergjithesi. I juaj, mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje