Agresiviteti brutal e aspak njerëzor greko-sllav nuk mund të njëjtësohet me agresivitetin mbrojtës të shqiptarëve në ballkan

16. 04. 2015- ripostim

Agresiviteti greko-sllav ka për synim pushtimin, nenshtrimin, poshtrimin dhe asimilimin e shqiptarëve hap pas hapi dhe në mënyrë të organizuar. Ka për qëllim grabitjen e tokave tona dhe shfrytëzimin e te gjitha pasurive mbitokësore e nëntokesore. Ky agresivitet i tyre spak njerëzor, krejtësisht banal e i zhveshur tërsisht nga parimet etike dhe nga parimet e drejtesisë e barazisë, po jetësohet dita ditës përmes propagandës dhe lansimit të etiketimeve nga me të ndryshmet e nga më të ndoturat në botë kundër shqiptarëve, në bashkpunim me tradhtarët e vendit, që para botës ta arsyetojnë agresivitetin e vetë banal e më ç’njerëzor!

Krahas kësaj propagande, ky agresivitet në praktikë po manifestohet përmes varfërimit , përmes burgosjeve, dhunimeve dhe permes vrasjeve pa shkas të shqiptarëve për të krijuar tek ta, presion për nënështrim , për shperngulje dhe për asimilim. Krejt ky banalitet është bërë e po bëhet para syve te botës dhe Europës së “civilizuar”, dihet me ndihmen e politikës sonë kuislinge, primitive e sociopate dhe me ndihmen e disa tradhtarëve qe janë renditë krahas propagandës në fjalë dhe verpimit gjenocidal ndaj shqiptarëve, për interesat të veta shumë të ulta personale!

Agresiviteti mbrojtës i shqiptarëve në ballkan është manifestuar përher në mbrojtje të tokave, të teritorit dhe pasurive të veta e pasurive kombëtare nga fqinjët tanë pushtues greko-sllav e pushtues tjerë. Agresiviteti i tyre në ballkan përher është manifetuar për ta mbrojtur pragun e shtëpisë, nderin familjar, për t’u mbrojtur nga vrasjet masive, për tu mbrojtur nga rreziqet e ndryshme dhe të shumta gjnocidale prej fqinjëve tanë pushtues, per ta mbrojtur dinjitetin kombetar, per ta mbrojtur unitetin dhe krenarine si komb dhe per ta realizuar bashkimin e trojeve, të cilat naj coptuan aleancat e ndryshme te vendosjes ne Europë, duke bashkpunuar me rusine dhe me turko-aziatikët.

Pra agresiviteti shqiptaro-Ilir është manifestuar vetëm në mbrojtje e kurrë në sulm, që nga luftrat Iliro-romake, Iliro-bizantine, turko-aziatike e deri ne luftrat e fundit, të cilat ishin të pa rreshtuar kundër shqiptarëve dhe paraardhësve tanë iliro-pellazg.

Duhet t’ia bëjm me dije Europës dhe botës mbar se, ka ardhë koha që ata të bëjnë dallime rrënjësore mes agrisivitet banal e gjenocidal greko-sllav dhe agresivitetit mbrojtës të shqiptarëve në ballkan dhe mos të lejojm me asnjë qmim, të njëjtësohet agresiviteti mbrojtës i viktimës, me agresivitetin brutal e gjenocidal të fqinjëve tanë pushtues greko-sllav. I juaj mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje