Instikti mbrojtës agresiv është i domosdoshëm ta përdorim për mbrojtje

Instikti mbrojtës agresiv është i domosdoshëm ta përdorim për mbrojtje
17. 09. 2022
Në rrethana fatkeqësie e gjenocidale duhet të na vras ndërgjegjëja secilin shqiptar dhe ta shfaqim medoemos instiktin mbrojtës të agresivitetit, nëse nuk dëshiromë të bëhemi mish ushqyes për kanibalët sllavo-grek. Agresiviteti i instiktit mbrojtës tek ne shqiptarët është mese i domosdoshëm të shfaqet, kurë na rrihen e na vritën fëmijët tanë, si në shembullin që e kam ofruar në ketë shkrim, kurë na vritën trimat e lirisë, kurë na dhunohen femrat tona shqiptare, kur na digjen shtëpitë dhe na grabitet e na shkatërrohet pasuria nga pushtusit sllavo-greke, e kushdo tjetër qoftë.
A i vretë ndërgjegjëja politikanët tanë dhe misionarët shqiptar të “paqës” që e bëjnë “paqën” dhe lidhin kumari me fqinjët tanë pushtues e kriminel, që naj burgosin, turturojnë dhe naj vrasin trimat e trimëreshat më të mirët e kombit, naj ndjekun e naj turturojnë fëmijët, si në shembullin e ofruar nga ky shkrim, naj mbyllin shkollat, e na kolonizojnë vëndin? A i vretë ndërgjegjëja biznismenët shqiptar që e bëjnë biznesin dhe tregtinë me ata që i plaqkisin trojet tona dhe na shesin mallë me plotë dyshime në cilesinë e tyre dhe me qmime të larta dhe që bëjnë krime të ndryshme nga më qnjerëzorët? A i vretë ndërgjegjëja ata prindë që i lejojnë vajzat e veta të martohën me bijtë e kriminelëve serbo- malazez e maqedono-greke…?
Ndergjegjëja i vretë te gjithë ata që kanë ndërgjegje, kurse atyre që u mungon ajo, i zgërdhijnë dhëmbët sebashku me fqinjët tanë pushtues, duke bërë “paqë” e duke lidhur kumari me ta, duke bërë biznes e tregti kriminale me ta, duke u martuar e bërë krushqi me ta, duke u falur edhe troje atyre për interesa të veta jo njerëzore e antikombtare. Atyre që u mungon ndërgjegjëja kërcnohen, shahen e fyhen përmes instiktit të agresivitetit, si qakejtë mes veti në parlament, për karierë, për pushtet, për pasuri e për zhvatje nga të gjitha anët, ndësa në raport me pushtusit paraqiten aqë të urtë, bash si qingjat e krishtit! I juaj, mësuesi Isë

 #STOP SULMEVE PRIMITIVO-BARBARE MBI SHQIPTARET E PAMBROJTUR!

—————————————M. Mema & E. Kocaqi—–
“Kjo pamje rrënqethese dhe ky sulm barbar mbi një 13 vjeçar shqiptar dhe shumë të tjerëve sot në #Shkup, është vepër e përsëritshme çdo ditë, e toleruar, e sponzorizuar dhe e padënueshme nga ana e qeverisjes #antishqiptare vmro/bdi”!

 

 

Mund të jetë një imazh i 1 person
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje