E panjerzishme eshte tradhtia, lakmia dhe padituria ndaj atdheut

4. 06. 2022
Tradhtia kunder atdheut e popullit shqiptar, si ne kete rast edhe ndaj Kosoves, popullit te saje e shqiptareve te Camerise, Maqedonise, Malit te Zi e te Serbise, neper dekada e neper shekuj ka gjalleruar, qe nga pushtimi i Ilirise dhe po gjalleron edhe tani! Njezet shekuj me radhe, tradhtar e tradhti perjetoi ky popull!
Sa e turpshme, sa e pandershme dhe sa e panjerezishme eshte tradhtia kunder atdheut e popullit qe i takon! Kjo ligesi e ndyre na ka kushtuar shtrejte e po na kushton, duke na lene ne duar te fqinjeve tane pushtues greko-sllav, te ndare, te coptuar, te nenshtruar e te poshtruar, duke vuajtur nen qizmen e te huajve dhe duke perjetuar dhunim, gjenocid e shfarosje sistematike nga gjakataret dhe kriminelet serbo- malazez e maqedono-grek!
Dhe prap po vazhdojme me avazin e njejte, drejte humneres se tradhtise mes nesh si komb, ne dem tonin e ne favor te pushtuseve, duke u bere gazi i botes me perqarjet, budallite e tradhtite tona mes veti, fatkeqsishte! Jep mend aty ku nuk ka, oooo i Lumi Zot, qe ta shpetosh kete popull nga zhdukjet e shfarosjet gjenocidale te fqinjeve tane pushtues sllavo-grek! I juaj, mesuesi Ise
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje