Per dy dekada me radhe pa drejtesishte punesoi opozita, sa ishte ne pushtet, tani po e per perqesh menyren e punesimeve tek pozita

9. 04. 2022
Populli thot: ” I perqeshuni te perqesh”, “i turpruari perpiqet te turperoi”, “krimineli te akuzon per krim”, “hajni te akuzon per hajni”, “kurvari te akuzon per kurvni”, “i pa fytyri, paftyresite e veta dhe tradhtine ti mvesh ty”. “Lakmitari dhe i korruptuari te akuzon, per lakmi e korrupcion”. Filozofia popullore qe ua ka zhveshe surratin lakejeve e qakejeve edhe metej vazhdon rreth kesaj zhveshje surratesh!
Po tia qesim ne shesh, opozites se tanishme, se sa punesimet e padrejta, te pandershme e te ndyta qe i ka bere per dy dekada me radhe sa ishte ne pozite, nuk mund tia shperlaj padrerjtesine, pandershmerine dhe ndytesine e saje as ujte e njelmte te nje Oqeani! Kjo opozite mendon, se populli i ka harruar mbrapshtite e padrejtesite e saje qe ia ka bere per dy dekada popullit, shtetit dhe rinise sone, e cila eshte trete neper bote per ta siguruar buken e gojes nga arroganca dhe pa shpirtesia sociopate e saje.
Kjo opozite arrogante, qe po ankohet tani ndaj qeverise per padrejtesite e saje ne punesim, mendon se populli i ka harruar veprimet e saje korruptive, nepotiste e kriminale, qe i ka bere ne dem te punsimit te tij, gjate punsimit te militanteve partiak te PDK-s, LDK-s , AAK-s dhe NISMES, per ta kapur shtetin e Kosoves ne cdo segment jetik te tij.
Kapja totale e shtetit nga kjo opozite, sa ishte ne pushtet, po deshmohet me veprimet e padrejtesite kriminale te prokuroreve e prokurorise, gjykatesve e gjykatave, po deshmohet edhe ne gjykaten e Kosoves si organ me i larte ligjor e shtetnor. Po deshmohet opozita tmerresishte ne menyren krimininale te punesimit neper organizata te medha e te vogla shtetnore e private, qe eshte bere ne dem te popullates dhe ne dem te te rinjeve tane, per ti punesuar lideret partiak, familjaret, farefisin, axhallaret e tugjaret e vete, me konkurs e pa konkurs, me ligj e pa ligj, padrejtesishte e pa njerzishte.
Kush deshiron prej kompetenteve, ta deshmoj kete faqe te zeze qe e ka bere opozita per dy dekada me radhe, ne dem te Kosoves, Shtetit, pasurise se tij, ne dem te popullit, ne dem te organizatave punuse shtetnore e private, dhe ne dem te privatizimit te tyre, do te ishte e deshirueshme dhe e domosdoshme ta bejne hulumtimin dhe dokumentimin se kush eshte punesuar dhe nga kush eshte bere ky punsim ne Telekomin e Kosoves, ne Trepce, ne Elektrokosove, ne Ferronikel, ne Iber Lepenc, ne Ajroportin Adem Jashari, ne Hekurudhat e Kosoves, ne Ujsjellesin e Kosoves, ne Hixheno-teknike, ne drejtorite komunale, ne Ministri, ne drejtorite e shkollave, qerdheve, ne Univerzitete, ne institutet shkencore ne Akademij te Kosoves, ne administrat, ne Polici, ne ushtri e kudo qe eshte bere punsim per dy dekada me radhe, do te verehet kapja apsolute e shtetit dhe kudo zhytje deri ne fyte ne korrupcion e krim te organizuar. I juaj, mesuesi Ise
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje