Po ankohet opozita per punsim te padrejte nga ana VV-s

6. 04. 2022
Ju “prontite” e “paniste” qe keni punesuar ulluk e sugjuk, maca e kuca, merite e pa merite, me konkurs e pa konkurs, ju qe keni punesuar militante partiak, analiste e banaliste, qe ua kane mbajte e po ua mbajne zhagun, qe keni punsuar familjar e kumar, fare fis e dajallar, pushoni pak, aq sa kane pushuar tjeret per 20 vjete, sa ishit ju ne pushtet, te punesohen tani edhe ata, sepse Kosova nuk eshte vetem e prontisteve dhe panisteve te korruptuar, nepotiste e te kriminalizuar, te cilet pa meshirshem Kosovcen e kane shkaterruar, edhe pse ajo eshte e te gjitheve!
Pushoni pak, qe te shkapet shteti nga “prontistet” e “panistet te cilet i kane pushtuar pa merite mjetet e informacionit, gjykatat, univerzitetet dhe institucionet tjera edukative, nga qerdhet e deri ne Univerzitet, te cilet i kane uzurpuar prokurorite dhe sistemin politik te drejtesise, sistemin politik, ekonomik ,shendetesor e arsimor, policine e ushtrine dhe institucionet kulturore e arstistike, Institutin Albanologjik e Institutin Historik, Akademine e shkencave dhe arteve ne Kosoves.
Pushoni pak, ju opozita “pronto” dhe “pan”, sepse nuk hani vetem ju por edhe tjeret kane nevoje te hane! Pushoni pak, ju “prontiste” e “paniste” te djallezuar, qe i keni ngarkuar marrezishte me mbipunesim jo parimor, te lloj lloj hardhucave e bucave ne Hekurudhat e Kosoves, te cilat i shiten e i stershiten, deri gati ne falimentim, po ashtu edhe Ajroportin “Adem Jashari”, po ashtu Ferro Nikelin, po ashtu Elektro Kosoven dhe repartet e saje, Iber Lepencin, e shume ndermarrje te medha e te vogla shtetnore, te privatizuara ne menyre korruptive, aspak parimore por kriminale!
Pushoni pak ju “prontiste” e “paniste” sepse keni deshmuar per 20 vjete, se nuk u dhem zemra per popull e per shtet, por u dhem zemra per interesa te ulta personale e per pushtet! I juaj, mesuesi Ise
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje