Me shablone e me skema te ngurta ne koke, nuk zgjidhen kurr problemet e ndryshme

15. 11. 2021
Me shablone te murosura e me skema te ngurta ne kokat e mendimet e njerzeve, te cileve u mungon vullneti, guximi e kembngulesia, u mungon pervoja dhe pergatitja intelektuale e profesionale. Me individ e grupe te ndryshme shoqerore e politike te cileve u dominon egoizmi, dinakeria, cinizmi, hipokrizija, urrejtja, amoraliteti, karierizmi, lakmija dhe tradhtia, nuk jane zgjidhur kurr e nuk do te zgjidhen drejte e njerzishte problemet ton ate ndryshme kombtare, shoqerore, institucionale, familjare, personale, profesionale e as shtenore.
Nuk jane zgjidhe e nuk do te zgjidhen kurr problemet e shumta politike, ekonomike, shendetesore, arsimore, kulturore, shkencore dhe juridike.
Sa shume eshte e mbingarkuar skena jone politike, kulturore e shkencore me njerze qe posedojne shablone te murosura e skema te ngurta ne koke, ne mendime, bindje, besime, pikepamje e veprime. Atyre pos kesaj u mungon edhe pervoja, pergatitja intelektuale dhe u mungon vullneti, guximi e kembngulesia, per ti zgjidhur problemet e ndryshme shoqerore e kombtare ne trojet tona shqiptare. I juaj, mësuesi Isë
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje