Po versulen kunder Kosoves e kunder Shqiperise njejte si opozita e tanishme ne Kosove dhe pozita ne Shqiperi e maqedoni me Edvin Ramen ne balle

11. 11. 2021
Kontinuiteti i veprimeve destruktive mes politikaneve te Shqiperise, politikaneve te Kosoves dhe politikaneve shqiptar ne Maqedonine e veriut eshte verejtur e po verehet qe dy dekada me radhe, duke demonstruar te njejtat veprime shkaterrues kunder Kosoves e kunder Shqiperise dhe kunder shqiptareve qe jetojne jashte kufijeve administrativ te ketyre dy shteteve shqiptare.
Ky kontinuitet i veprimeve te tyre shkaterruse eshte deshmuar qe nga fillimi i lutes clirimtare ne Kosove, permes futjes se perqarjeve mes ushtareve pjestare te FARKUT dhe ushtareve te UCK-es, duke bere perpjekje shkaterruse se kush duhet ta mbaj bajrakun, ata qe e mbronin vijen institucionale te luftes se Kosoves apo ata qe ishin kunder kesaj vije. Perqarjet vazhduan edhe mes perfaqesueseve te fondit 3% dhe fondit” vendlindja thrret”, se ne duar te kujte duhet te mbeten keto fonde. Kjo perplasje shkoi aqe large, sa qe perfundoi me vrasjen tragjike te ministrit te mbrojtes se Kosoves, kolonel Ahmet Krasniqin ne mes te Tiranes, shtetit ame te shqiptareve.
Per tu thelluar e keqja keto zenka, perqarje, mosmarveshje pasuan edhe me vellavrasje gjate luftes e pas saje, qe e dobsuan efektin e luftes clirimtare, duke mbete popullata ne meshiren e kasapeve gjakatar te ushtris vrastare serbe, e cila dhunoi, vrau e shkaktoi gjakderdhje e gjenocite tek populli i Kosoves.
Qe mos te ndalet e keqja kunder Kosoves, Shqiperise dhe shqiptareve jashte kufijeve administrative te ketyre dy shteteve shqiptare, nga kjo kaste politike filloi te lulezoi korrupcioni, nepotizmi, krimi i organizuar, narkomania, prostitucioni dhe trafikimi me qenje njerezor ne Kosove, ne Shqiperi dhe ne trojet e shqiptareve qe jetojne jashte Kosoves e Shqiperise.
Befasia me e madhe po deshmohet kohve te fundit qe po e rrahin te njetin tel kunder qeverise se Kosoves, kunder Parlamentit, Presidences dhe kunder shtetit te Kosoves, lideret opozitare dhe militantet e tyre politik ne kosove, se bashku me partine socialiste ne pushtet dhe me kryeministrin Rama ne balle te qeverise shqiptare, i cili po e katandis Shqiperine e Kosoven permes “Open Ballkanit” ortodoks te Vuqiqit, Gjorgj Soros dhe Putinit! I juaj, mesuesi Ise
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje