A eshte e mundeshme edhe kjo, nese po, e befasishme dhe e panjerzishme

  1. 05. 2021

“Komandantët dhe gjeneralët e vetëshpallur në pushtet kanë ardhë duke vjedhur, duke vrarë, duke shantazhuar, duke poshtëruar, duke i rrahur dhe duke i larguar nga puna njerëzit. Kushdo që iu ka dal përpara e ka prit njëra prej tyre. Kjo metodë është shum e sofistikuar që iu ka dhezë për nja 13 vjet. Asnjëherë me vota meritore, asnjëherë me vota të popullit. Cili prej komandantëve tonë sot kërkon drejtësi në Gjykatën Speciale, a keni dëgjua dikë që kërkon drejtësi dhe thotë bashkëpunoni? Çka thonë zhbëne Gjykatën se unë marova!”, shprehet avokati Gazmend Halilaj

“Në vitin 2001 kam qenë pjesëtarë i TMK-së, 5500 pjesëtarë kemi dhënë nga një pagë për renovimin e kullave të Adem Jasharit në Prekaz. Aty janë dhënë milionat dhe janë vjedhur ato pare. Ato pare i kanë vjedhur këta gjeneralë të vetëshpallur”, thotë  avokati Gazmend Halilaj.

Pjese te shkputura nga Bota Sot, 27. 05. 2021

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje