Beju mjek i vetevetes thot populli

17. 03, 2021
Eshte e mrekullueshme te arrijme qe ta kuptojme sa me pare, se kemi potencial te madh te vetesherohemi nga depresioni e crregullime tjera psiko-emocionale, sociale e mendore, me mire sesa te perdorim lloje te ndryshme antidpresantesh, sepse organizmi yne eshte konstatuar nga hulumtime te ndryshme shkencore, se ka nje patencial e inteligjence te mjaftushme, qe ta sheroi veten duke u sherbyer me kimikate te panumerta qe i posedon brenda vetes ai.
Dita dites po deshmohet e po argumentohet shkencerisht qe posedojme potencial te madh te vetesherohemi nga depresioni e nga crregullime tjera psiko-emocionale, sociale e mendore, pa perdorimin e depresanteve te ndryshem, pos permes aplikimit te keshillave qe i ofrojne profesionistet e shendetit mendor, psiko-social dhe emocional.
Numri i klienteve qe sherohen nga depresioni e crregullime tjera psiko-sociale, emocionale e mendore, permes efektit placebo eshte gjithnje ne rritje.
Kete mrekulli e kane konstatuar viteve te fundit hulumtusit e ndryshem shkencor te psikologjise, psikoterapise, psikiatrise, neuropsikiatrise dhe shkencave tjera sociale.
Sa me shume qe pavaresohemi nga perdorimi i depresanteve te ndryshme, aq me shume i kthehemi perdorimit te potencialit, inteligjences dhe kimikateve qe i posedon perbrenda organizmi yne. I juaj, mesuesi Ise
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje