Te shkapet shteti nga kapja e tij eshte nevoje e domosdoshme dhe shume urgjente per ne shqiptaret

10. 03. 2021
Eshte e pamundur te lirohet, te ndryshon e te reformohet shteti, arsimi, shendetesia, ekonomia, drejtesia, kultura dhe shkenca nga kapja e atyre te cilet kane mendime, bindje, besime, pikepamje e qendrime te korruptuara, nepotiste, kriminale, qe kane pikepamje, modele e sisteme te programuara, te cilave u ka skaduar koha, qe kane shprehi, shkathtesi e sjellje te pamoralshme dhe te panjerezishme.
Duhet ta dijme e ta kemi te kjarte sa me pare, se me njerze te tille kurr nuk mund te behen ndryshime progressive, nuk mund te behen reforma te duhura e te nejvoshme dhe nuk mund te behet ngritje, perparim e perspektive e shtetit, ekonomise, shendetesise, arsimit, drejtesise, policies, ushtrise, kultures dhe shkences me grabites, uzurpator, pervetesues te paligjshem te pasurise shoqerore dhe nga shkaterrusit banal te shtetit, institucioneve te ndryshme dhe nga varferuesit e shkaterrusit e paskrupullt te popullit, qe e kane deshmuar veten hapatas per dy dekada me radhe.
Populli duhet te vetdijsohet sa me pare e te distancohet vendosmerishte nga kasta politike e korruptuar, nepotiste e kriminale dhe ta merr fatin ne duar te veta permes votes se tij, duke ia bere me dije seciles kaste politike qe vije ne ballet e skenes sone kombtare, se jane te patolerushme, te gerditshme, neveritese, poshtruse dhe te pandershme korrupcioni, nepotizmi, krimi i organizuar politik, ekonomik, arsimor, shendetesor, juridik, kulturor e shkencor dhe amoraliteti e narkomania. I juaj, mesuesi Ise
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje