Rregullat e veprimeve tona qe nuk premtojne fitore, suksese dhe zgjidhjen e problemeve duhet ndryshuar

19. 08. 2020

Nese nuk arrijme fitore, suksese dhe nuk arrijme ti zgjidhim problemet tona jetesore personale, familjare, institucionale, shoqerore, kombtare e shtetnore, eshte e domosdoshme ti ndryshojme rregullat mbi te cilat mbeshteten veprimet tona, permes te cilave perpiqemi te arrijme fitore e suksese te ndryshme dhe ti zgjidhim problemet tona qe na dlin para.

Nese nuk dijme ti ndryshojme rregullat me te cilat perpiqemi te fitojme, te arrijme suksese dhe ti zgjidhim proplemet e ndryshme personale, familjare, institucionale, shoqerore, kombtare e shtetnore, te cilat na dalin para si pengese, eshte mire ti injorome ato rregulla dhe ne vend te tyre te provojme forma e menyra tjera te veprimit tone, te cilat na merr mendja se jane më te sukseseshme dhe më efektive, se sa rregullat, format dhe menyrat e mëparshme te veprimeve tona.

Më mire sesa te dorzohemi, te deshtojme e te falimintojme eshte te vazhdojme me veprimet tona derisa te arrijme tek fitorja, tek sukseset dhe derisa ti zgjidhim ne favorin tone problemet e ndryshme qe na dalin perpara, duke provuar nga e para me rregulla te reja, nga e dyta, e treta e metej derisa te arrijm fitore, suksese dhe zgjidhjen e problemeve te ndryshme jetesore, politike, shtetnore e kombtare.

Perpjekjet tona qe te ndryshojme, me siguri nga largojne nga pozicionet defanzive te perdorimit te atyre modeleve qe jane programuar ne kokat tona dhe u ka skaduar tmerrsishte koha e perdorimit te tyre, te cilat nuk premtojne aspak kurrfar fitore, kurrfar suksesesh dhe kurrfar zgjidhjesh te problemeve tona personale, familjare, institucionale, shjoqerore, kombtare e shtetnore, perkundrazi sjellin humbje, shkaterrime fatale dhe faliminetim total ne te gjitha sferat e jetes sone. I juaj, mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje