Mbrojtesi i Avdullah Hotit nga “stigmat” qe po i behen atij prej intelektualeve “ stigmatizues”

6. 06. 2020

Intelektuali e personaliteti “ Poliendrik” Fadil Sahiti, ne fushen e filozofise, sociologjise, politikes, ekonomise dhe gjuhesise, me prejardhje nga malet e bjeshkes se Bali age Zatriqit, po u jep leksione intelektualeve, qe po e “stigmatizojne” Batericen e Isa Mustaves dhe Thaçit, tani ne balle te qeverise se Kosoves.

Intelektuali ne fjale e ka harruar tersishte Kosoven dhe plaget e saje qe po i kullojne gjak, duke i mbrojtur nga “stigmatizimi” i intelektualeve “stigmatizues”, jo profesionist per diagnostifikime te sociopateve politik ne radhet e qeverise “pronto” dhe qeverise “pan”, te cilet i kane shkaktuar Kosoves plage te thella e te pergjakshme me pasoja vdekjeprurese, qe dy dekada me radhe.

Atyre intelektualeve qe po naj “stigmatizojkan” akteret e politikes sociopate te qeverise”pronto” dhe qeverise”pan”, tani e tutje nuk u ka mbete rruge tjeter, pos ta perkrahin e te keshillohen me mbrojtesin e aktereve te politikes sociopate te qeverise “pronto” e qeverise “pan”, te cilet e mbajne pergjegjesine e pasojave qe ia sollen Kosoves dhe shtetit te saje per dy dekada me radhe.

Vertete e meritone nje”perkrahje” te “forte” nga intelektualet “stigmatizues” , intelektuali dhe personaliteti “poliendrik”, me prejardhje nga malet e bjeshkes se Bali age Zatriqit, i edukuar , shkolluar e i brymosur me kulture perendimopre, si njohjes specifik i fushes se filozofise, sociologjise, politikes, ekonomise dhe gjuhesise. I juaj, mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje