Politika opozitare po bene lufte ta rikthej prap bajraktarrllakun ne duar te veta

Opozita e cila deri dje ishte ne pozite, disfatat e veta politike, korrupcionin e keqperdorime tjera te shumta po i konsideron suksese, edhe pse sukseset asku ne boten e menqur nuk maten me disfata politike, me korrupcion e keqperdorime te shumta kunder interesave te vendit, popullit dhe shtetit.

Ky mentalitet, kjo kulture e politike e perdreqte sllavo-komuniste qe po e demonstron opozita jone, e cila deri dje ishte ne pozite, dhunshem po i imponohet shkatrrimit te shtetit te Kosoves, pasurise toksore e nentoksore te saje dhe amputimit te pjeseve te teriturit tone permes sforcimit te Presidentit te Shtetit dhe dhunshem po e instalon perqarjen dhe po e shkaterron unitetin tone politik, institucional e kombtar.

Eshte nevoje e domosdoshme dhe e pa evitushme: kthimi i dëshmorëve dhe atyre që kanë luftuar për shtetin e Kosovës dhe atdheun tone, nga prone partiake në pronë të popullit, sepse ata dolen prej gjiut te tij, si bij e bija më te mire te vendit.

Ata nuk ishin bij partishe dhe instrumente qe duhet te perdoren per pushtet e uzurpim te tij nga parti te ndryshme, siq beri perpjekje e po bene opozita, e cila deri dje ishte ne pozite dhe per dy dekada, iu pa marifeti i saje.

Nje te ardhme më te mire, nje histori më reale dhe nje politike më te menqur e më largpamese se kjo e deritanishmja, opozita jone e sotme e cila ishte deri dje ne pozite, me kembngulej po e pengon, qe mos ta leshoi nga dora bajraktarllakun qe e kishte per dy dekada me radhe duke rrahur gjok ne te thate, edhe pse sistematikisht e shkaterroi vendin.

Opozita qe deri dje ishte ne pozite per asnje qaste nuk e deshmoi veten per dy dekada me radhe te dale faqebardhe para brezave qe vijne, per te ardhmen e tyre dhe te jep llogari para popullit, qe ia dha voten, per gjendjen e mjerushme te vendit dhe per shkaterrimin e shtetit. I juaj, mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje