Heret ose vone i denon keqbersit, i perbuze ata, i urrene dhe i nenqmon historia dhe populli

Doemos denohen  heredo kur nga populli, nga historia e nga Zoti ata qe shkelin betimin mbi etiken e Hipokratit, ne dem te pacienteve dhe sherimit te tyre. Ata qe i kane zene tri e kater vende te punes, ne dem te papunesuareve, te cilet po jetojne ne varferi ekstreme dhe ditadites po e marrin arratin drejte rrugeve te botes dhe po na mbesin trojet ton ate zbrazura. Ata qe po e shkatrrojne nga temelet drejtesine , qe ti mbrojne padronet e tyre keqbers. Ata qe perdorin substanca  helmuese neper artikuj ushqimor, ne dem te shendetit te konsumatorit. Po ashtu, heret ose vone do te urrehen, perbuzen dhe  nenqmohen nga historia dhe do te denohen nga populli e nga Zoti, ata qe merren me trafikimin e dhunimin e qenjeve njerezore, me trafikimn e substancave narkotike, duke ua shkatrruar jeten qindra te rinjeve dhe te rejave shqiptare per perfitimet e tyre personale. Ata qe po i bejne konkurence te pandershme e po shkelin mbi parimet, rregullat e edukimit, arsimit, shkollave dhe univerziteteve dhe nuk e perfillin cilesine e punes mesimore, cilesin e notimit, cilesine e kalushmerise dhe cilesine e regjistrimit te nxenesve dhe stydenteve. Ata qe nuk e informojne opinjanin drejte e sakte permes mjeteve te informimit, por e informojne sipas shijeve dhe intersave politike dhe interesave te tyre personale e karieriste. Ata qe e keqperdorin pasurine shoqerore permes tendereve e dallavereve  dhe korruptohen kemb e koke.
Lexusi im i dashur, sa e keqe, e turpshme, e pandershme, kriminale, e dhemshme dhe sa e padurueshme kjo gjendje qe perhere e me shume po keqesohet nga keqbersit! Edhe neve do te na denoiu historia e Zoti si popull shqiptar, qe po i tolerojme kaq shume dhe pu shkojme prapa keqberseve, dallavergjive e tradhtareve! I juaj, mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje