Pisllëqet, shpiunazha dhe tradhtia e disa shqipfolesve po na kushton shume shtrejte

Ata qe jane te lige shpirterisht, intelektualisht, moralisht, politikisht, fetarisht dhe kombetarisht, merren me pisllëqe, shpiunazhe dhe tradhti kunder interesave kombtare, kunder unitetit te tije, kunder bashkimit te trojeve tona dhe kunder lirise ne nivel kombtar. Fatkeqesisht ligesite e ketyre horave dhe dilingjive, po i paguajn me jete djemte e vashat ma te mira te kombit shqiptare, duke i prere ne bese, duke u ra hike pas shpine e duke i tradhtuar akcionet dhe veprat e tyre, qe i kane bere dhe i bejne per interes kombtar e per liri. Kjo kategori e mjere shqipfolesish, nuk bejne pjese ne kategorin e njerezve normal, por bejne pjese ne kategorine e panjerezve, tersisht abnormal.
Ligesite e kesaje fare te keqe shqipfolesish, qe 2000 vite me radhe po i paguajme me jeten, me gjakun, me nderin, me neneshtrimin, me varferine,me peruljen, me vrasjet dhe me poshtrimin tone, qe na kane bere e po na bejne pushtusit e sidomos fqinjet greko-sllav, qe i kemi per rreth dhe kane bashkpunuar e po bashkpunojne me pisat, shpiunat dhe tradhtaret shqipfoles, qe fatkeqesisht gjallerojne ne mesin tone kombtare dhe bejne pune te ndyra, pisllëqe e tradhti ne dem te qeshtjes sone kombtare, ne dem te unitetit te tij dhe ne dem te liris e bashkimit te trojeve shqiptare. Kjo kaste e dilingjive shqipfoles, maskohen pas ndjenjave gjëja te “dhembjes” per gjakun e derdhur te bijeve e bijave te popullit tone, per invalidet e luftes, per varferine e qytetareve dhe pas slloganit me gojen plote Europe, duke i shite mend popullit tone te shumvuajtur, edhe pse vete jane mese paku europian, edhe pse vete nuk kane tru, nuk kane shtat e nuk kane shpirt per europen, qe ta gjejne veten ne mes te europes se bashku me kombin e vete te bashkuar ne nje shtet e te barabart me kombet tjera, e jo te shkojme ne europe si komb i ndar e i perqare, i coptuar e i cunguar, i varfer e i masakruar dhe i majorizuar nga fqinjet tane pushtues, te cilet i shperblei europa, me tokat dhe me gjakun tone, per hater te Rusise.
Pisave, horave, dilingjinjeve, shpiunave dhe tradhtareve, qe gjenden ne mesin tone kombtar, duhet tua bejme me dije, se ne si komb nuk kemi nevoj te gervallemi me sllogane te ndryshme e te rrejshme dhe me sllogane te rrejshme per europen, por kemi nevoj ti tregojme europes dhe botes mbare me pune, me dije, me ndere, me drejtesi e me veprim kombetar, qe ne ishim para te gjitheve dhe jemi europian, sepse kemi derdhe gjak shum per ti mbrojte trojet tona dhe per tu deshmuar se jemi nderi kulminat i europes, jo si popull pushtues e shkaterrues i fqinjeve tane, por si popull puntor e i ndershem, duke u mbrojte nga fqinjet pushtues e shkaterrues te qenjes sone kombetare, edhe pse kete mbrojtje e kemi paguar me nje takse te madhe europiane e cila nuk i perfilli veprimet tona civilizuse duke mbrojtur veten nga pushtusit e vjeter dhe te rije.
Lexuesi im i dashur, duhet ta kuptojme njeher e mire, se europa nuk ka nevoje per pisa, hora, shpiuna, dilingji e tradhtare, qe punojne kunder popullit te vete per interesa te ulta personale,e te shkaktojne tym, mjegull e flake ne mes te saje. Ne europe, o duhet te shkojme me dinjitet kombetar e njerezor si komb i barabart me tjeret, o duhet te zhdukemi fare, si popull i nenshtruar, e i poshtruar nga fqinjet tane gjakatar pushtues. I juaj, mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje