Nuk u besohet pushtusëve shekuj me radhë as politikanëve tanë kuislingë e tradhtarë

08. 09. 2015- ripostim

Si ka mundësi tu besohet atyre që na pushtuan, poshtruan, na vranë e na dhunuan, na djegën e na shkatërruan dhe bënë gjenocid mbi ne, dekada e shekuj, që një ditë të jenë shpëtimtarët e kombit tonë dhe të bëhen miqë për ne, pa patur ndoi levërdi të madhe ata për veti?! Asnjë popull i menqur nuk u beson politikanëve të vetë kuisling, marioneta të manipuluar dhe tradhtar të atdheut, po ashtu nuk u beson as armiqëve që janë dëshmuar për armiqësi të vrazhdë, pushtues të paskrupullt, të cilët kanë kryer krime ,dhunime, djegëje e shkatrrime dhe gjenocid mbi ta!

A ka mundësi tu besohet dialogu, marrveshjet e nënshkrimet atyre që projektuan lloj lloj memorandumesh shfarosese kundër shqiptarëve, atyre që naj kanë uzurpuar më tepër se sa 80% të trojeve tona, atyre që shekuj me radhë na e mbollën varfërinë, paditurinë, friken, përqarjen mes nesh, përmes teknikave më monstruoze fetare e politike, ushtarake e policore?! Si ka mundësi që populli ynë ti besoj politikës kuislinge e antikombetare që me sjelljet e veprimet e sajë të verbërta po fundos çdo gjë me vlerë kombëtare e shtetnore në favor të pushtuesëve tanë?!

Si ka mundësi ti besohet kësaj politike e cila është zhytë fund e krye në korrupcion, nepotizëm, krim të organizuar, në prostitucion, amoralitet, në militantizëm partiak dhe në shkatrrimin e vlerave tona kombëtare, kulturore, historike, ekonomike, shëndetësore, juridike dhe arsimore?!

Vërtetë a ka mundësi ti besohej kësaje politike që ka synim ta nxjerrë nga kriza e nga falimentimi shtetin tonë dhe kombin në përgjithësi, i cili është ndarë në gjashtë pjesë, ku katër pjesë edhe sote e kësajë dite janë nënë pushtim, nën poshtrim e nënë dhunim të paparë greko-sllav?!

Lexuesi im i dashur, si ka mundësi ti besohet kësajë gjendje të mbushur përplot anarhi, nëse nuk zavendësohet me ligje të respektueshme demokratkei?! I juaj mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje