Ligesite tona dhe mungesen e diturise i kemi paguar e po i paguyajm shume shtrejte

 

20. 05. 2020

Ligesite tona qe i kemi poseduar e i posedojme dhe mungesen e menqurise qe e kemi poseduar dhe e posedojme, i kemi paguar e po i paguajme me jete, me gjak, me neneshtrim, me perulje dhe me poshtrimin ndaj pushtueseve tane, duke u sorrullatur pas ideve dhe pikepamjeve te disa politikaneve, intelektualeve, dhe klerikeve, te cilet kane shite e po shesin mend ne dem te qesdhtjes sone kombtare, edhe pse nuk kane patur kurr e nuk kane per veti.

Keta far kuzhinjer mendimesh te niveleve më te ulta, me fukarallekun e tyre intelektual, politik, fetar,moral, human, social, kombtar, mbushur shpirtin plot me lakmij, shemtije, tradhtij dhe gojen plote Europe e Amerike, duke u shit si europian e amerikan para popullit tone te ngrate, edhe pse vete jane mese paku europian e amerikan.

Edhe pse vete nuk kane tru, nuk kane shtat e nuk kane shpirt e kulture europiane e amerikane, qe ta gjejne veten mes tyre dhe tia pergatisin vendin dhe pozicionin popullit shqiptar si komb i barabart e me dinjitet si kombet tjera, e jo si komb i ndare e i coptuar, si komb i varfer e i masakruar, si komb i majorizuar e i turperuar dhe si komb i perbuzur, sipas apetiteve te fqinjeve tane pushtues e qarqeve te ndryshme anti shqiptare.

Sipas apetiteve dhe atyre qarqeve qe e synojne zhberjen e kombit shqiptar dhe tretjen e tij rrugeve te botes, per ti shperblyer fqinjet tane, me tokat dhe me gjakun tone, per hater te Rusise dhe interesave te veta. I juaj, mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje