Kryeqetniku Voisllav Sheshel u lirue i “pafajshëm” nga Gjykata e Hagës!

3. 04. 2016

Lëshimi si i pafajshëm i Kryeqetnikut Sheshel nuk është gjë tjetër pos turpi e pafytyrësia për Drejtësinë Ndërkombëtare të HAGës!

Ky veprim i ultë nuk është gjë tjetër pos ndërgjegje e vrarë dhe shumë e pandershme për Drejtesin Ndërkombëtare në Hagë, që i lejon në liri bishat qetnike serbo-sllave-ortodokese, që nuk u ngopen kurrë me gjak njerzish dhe me gjak shqiptari, që ua mundëson të sillen si bisha kërcnuese e fyese ndaj shqiptarëve që ishin, janë dhe po vazhdojnë të jenë viktimë e këtyre plehrave, që po i lejon në liri drejtësia e plehrosur ndërkombtare e Hagës!

Ky far plehu çetnik serbo-sllavo-ortodoks gjatë tërë karierës së tijë politike, ka lëshuar krrokama fashiste dhe i kërcnonte shqiptarët se, ata duhet larguar sa më parë nga Kosova, që Kosova të pastrohet nga alementi shqiptar, duke i depërtuar përtej bjeshkëve të nemura, të paluar e paketuar si sardinat për në Shqipëri, thua se nëna e qetnikut serb Sheshel ia ka pjellë Kosovën tonë martire të cilën e kanë larë shqiptarët me gjakun e tyre!

Sa po doli në liri plehu qetnik Sheshel nga Drejtësia e plehrosur Ndërkiombëtare e Hagës, prap ia filloi avazit të vjetër me atë zërin e shfrenuar dhe kërrhatës të qetnikëve fashistë kundër shqiptarëve, sepse e ka marrë etja shumë për gjak njeriu e sidomos pëpr gjak shqiptari.

Lexusi im i dashur, për një kërkesë të një plehu që vjenë nga ndërgjegja e ultë, e plehrosur dhe e vrar Europiane, i ashtuiquajturi Dik Marti, desha me thënë martinoviq, duhet të hapet e të funksionoi gjykata speciale për luftetarët tanë, e në anën tjetër lirohen peshkaqejt e krimit serbo-sllavo-ortodoks, të cilët nuk ngopen kurr duke pirë gjak të njerëzimit, e sidomos gjak të shqiptarëve.

Të mbuloftë turpi oj Europ! Pamëdyshje herët ose vonë ka me të mbuluar turpi i padrejtësisë ndaj gjakderdhjes pa shkas të shqiptarëve! I juiaj mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje