Ka apo nuk ka mashtrues, manipulues dhe keqperdorues ne mesin tone kombetare

Ka apo nuk ka mashtrime, keqeperdorime e manipulime mes shoqerise sone?
Ka apo nuk ka korrupcion?
Ka apo nuk ka varfni ne trojet shqiptare?
Ka apo nuk ka keqeperdorime ne politike, drejtesi, shendetesi, arsim, ekonomij, bujqesi,tregtij dhe punesim?
Ka apo nuk ka ngecje ne zhvillim e perparim?
Ka apo nuk ka ikje masive e rinise dhe inteligjences shqiptare nga trojet e veta?
Ka apo nuk ka dhunime e prostitucion, trafikim te qenjeve njerezore dhe substancave narkotike?
Nese keto dukuri ekzistojne, te gjitha behen permes mashtrimeve, keqeperdorimeve e manipulimeve, te kene sa me shume bosat e” suksesit” dhe interesit.
Ka apo nuk ka perqarje mes nesh mbi baza fetare, politike e regjionale?
Po sahanlepirsa e tradhtare, ka apo nuk ka ne mesin tone kombtar?
Nese qendrojne kto shemtije shoqerore e kombetare, nuk munde te luftohen permes nje personi apo grup njerezish, sa do te afte qofshin ata e qellim mire. Kto dukuri negative duhet te luftohen bashkarisht, me te gjitha mjetet dhe institucionet shtetnore. Perndryshe perpjekjet individuale jane te mundimshme dhe jo fort te sukseseshme.
Lexuesi im i dashur , sepaku une dhe ti mos te behemi mashtrues, manipulues e keqeperdorues te tjereve! Kjo eshte ne doren tone. I juaj, mesuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje