Falemnderit, President Donalld Trump!

Fjalimi i juaj ne OKB eshte nje shembull qe duhet ta ndjekun te gjithe presidentet e botes, te gjithe kryeministrat e ministrat, te gjithe deputetet dhe ata qe gjenden ne balle te institucioneve te ndryshme shtetnore, ekonomike, shendetesore, arsimore, juridike, ushtarake e policore, sidomos ata qe jane shqiptar. Respekt per fjalimin tuaj Prersident!

“Amerika nuk do të jetë kurrë një vend socialist. Në shekullin e kaluar socializmi dhe komunizmi vranë njëqind milionë njerëz.

Siç e shihni edhe sot Venezuelën, kjo ideologji vazhdon të vrasë njerëz në këtë vend.

Këto ideologji totalitare, të kombinuara me teknologjitë moderne, janë në gjendje të ushtrojnë pushtetin e tyre me format më shqetësuese të represionit dhe dominimit.

Për këtë arsye ShBA do të ndërmarrë hapat e duhur ndaj teknologjive të huaja dhe investimet për mbrojtjen e të dhënave dhe sigurisë kombëtare. Këshilloj çdo vend të pranishëm këtu të bëj si ne. Dhe ua rekomandoj këtë.

Nëse doni lirinë, bëhuni krenar me vendin tuaj. Nëse doni demokracinë, merrni në dorë sovranitetin tuaj.

Nëse doni paqe, duajeni kombin tuaj. Udhëheqësit e mençur gjithmonë e kanë në vend të parë të mirën e popullit të tyre dhe të vendit të tyre.

E ardhmja nuk u përket globalistëve, e ardhmja u përket patriotëve. E ardhmja u përket vendeve sovrane dhe të pavarura që mbrojnë qytetarët e tyre, që respektojnë fqinjtë dhe nderojnë diferencat që e bëjnë çdo vend të veçantë dhe unik”. Donalld Trump

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje