Drejtuar Presidentit, Kryeministrit dhe Kryeparlamentarit

Permes ketij shkrimi ne forme te pyetjeve po i drejtohem Presidentit te Kosoves,Hashim Thaçit dhe antareve te presidences, Kryeministrit te Qeverise, Ramush Haradinajt dhe antareve te qeverise, Kryeparlamentarit, Kadri Veselit dhe deputeteve te Parlamentit te Kosoves, edhe lexuseve te dashur shqiptar: Pse nuk e perkrah Europa themelimin e “Asociacionit te komunave shqiptare” me kompetenca shtetnore ne Serbi, Mal te ZI, Maqedoni dhe ne Greqi, siq po e perkrah me ngulm dhe e terbuar “Asociacionin e komunave serbe” ne Kosove dhe pse nuk e kerkojne me ngulm nje gje te tille edhe politikanet tane shqiptar, siq po e kerkojne politiukanet serb?! Cili prej shteteve te fqinjeve tane e pranon nje gjendje te tille per shqiptaret qe gjenden ne trojet e veta te pushtuara nga ata, edhe pse me perqindje jane më shume me qinda e mija here, se sa minoritaret serb ne Kosove?! Cili prej ketyre shteteve u jep te drejta dhe liri shqiptareve, siq u ka dhene Kosova minoritareve serb dhe a e meritojne nje privilegj te tille kriminelet serb qe i kane pergjakur duarte me gjakun e shqiptareve dhe ne te gjitha menyrat e devalvojne shtetin tone, te cilet jane grumbulluar ne veriun e Mitrovices dhe Kosoves lindore?! Ka te drejta e liri te tilla per pakicat minoritare neper shtetet e bashkimit europian,siq i kane ne Kosove minoritaret serb, vequar nga minoritaret tjere qe gjenden ne Kosove ?! Cilit shtet prej fqinjeve tane greko-sllav pushtues i behet presion nga Europa, te naj falin trojet e tyre, apo sepaku te naj kthejne trojet tona qe i kan pushtuar me ndihmen e Europes, siq po i bene presion Kosoves dhe politikaneve te saje?! Cilet politikan te shteteve fqinje bejne pazarlleqe me shqiptaret per trojet e veta, siq po bejne politikanet e te dyja shteteve shqiptare me serbet, greket e sllavet tjere ne ballkan, nen perkrahjen e Europes, per t`i stimuluar sllavet dhe greket e ballkanit me trojet tona, edhe pse trojet tona jane nen qizmen pushtuse greko-sllave mbi 90% e tyre?! Kam edhe shume e shume pyetje per ju te nderuar, por po i le per heren tjeter, president Hashim Thaçi, Kryeminister Ramush Haradinaj, Kryeparalamentar Kadri Veseli dhe per ju deputet e per ju lexusit te dashur. I juaj, mësuesi Isë

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lini një Përgjigje